Natalia Gordienko: “ Iubesc enorm viteza si trag foarte bine cu arma”

- Ai lansat de curand - SUMMERTIME, o piesa pe care cu siguranta toti o vom asculta in masina, pe drum spre mare. Cum a aparut aceasta piesa? Cine a lucrat la ea? - Piesa e in stil pop, cu accente usoare de cabaret care dau piesei un aer aparte, fresh, foarte frenchy. Piesa, realizata de echipa Fly Records, e in stilul chansonului francez, si prin aceasta piesa noi transmitem emotii si cum simtim noi vara si dragostea.

- Videoclipul nu este filmat in Ro, ci intr-un loc care ne face pofta de vacanta :) ne dai mai multe detalii?
- Videoclipul este filmat pe Riviera Franceza, la Cannes si Saint Tropez, de o echipa de productie din Ukraina. E o colaborare internationala, piesa si styling-ul au fost facute in Romania, echipa de productie a videoclipului din Ucraina si totul a fost filmat in Franta. Filmatile au durat 2 zile, am obosit enorm, dar am ramas foarte multumita de rezultatul final.   

- Cum ai ajuns sa colaborezi cu baietii de la Fly Project si cu echipa lor, de la Fly Records?

- Pe baietii de la FLY PROJECT ii stiam de cativa ani, ne-am intalnit la numeroase concerte in Republica Moldova, Ucraina si Rusia.

Colaboarea a venit firesc, pentru ca am avut aceeasi viziune pentru proiectul meu.



- Arati foarte bine, esti mereu plina de energie, chiar daca ai foarte multe drumuri intre Romania - Moldova - Ucraina si Rusia. Cum faci sa te mentii asa?
- In primul rand, imi place enorm cu ce ma ocup, chiar si cand sunt foarte obosita, sunt cea mai fericita :) sunt o persoana pozitiva si optimista si aceste calitati ma ajuta foarte, foarte mult sa imi recuperez puterile, ma ajuta somnul si emotiile pozitive, de la oamenii dragi, sustinerea lor.

- Ce face Natalia cand are o zi de libera?
- Imi place foarte mult sa ma intalnesc in oras cu prietenii, cu oameni dragi, fie ca stam la o terasa sau mergem la cinema.

Cand am timp liber, joc tenis sau ma duc la masaj sau bazin.



- Cum iti faci shopping-ul? Online sau old fashion, prin magazine, uiti de toate ore intregi?
- Imi place enorm shopping-ul, e antidepresivul meu :)) insa sunt old fashion. Sincer, nu prea imi place shoppingul online, isi pierde din farmec. Imi place sa probez, sa vad in fata mea produsele, sa ating materialele... E altceva. Ma relaxeaza foarte mult mersul prin magazine.

- Unde iti petreci vacanta? Cum alegi o destinatie de vacanta?
- Iubesc marea, soarele si nisipul. Niciodata nu planific dinainte vacanta, din cauza agendei. In 2-3 zile hotarasc si plec. Iubesc sa calatoresc, astept cu nerabdare si vacanta acestei veri, ideal este sa fie odihna cu telefonul deconectat si alaturi de oameni dragi.



- Din ce in ce mai multi artisti moldoveni, foarte talentati, vin in Romania pentru a-si dezvolta cariera.

Ce diferente vezi intre Romania si Moldova, intre muzica de aici si ce se intampla acolo?
- Showbiz-ul in Romania e mult mai dezvoltat decat in Moldova si, din cauza aceasta, e mult mai interesant sa lucrezi aici, ai mai multe posibilitati artistice.

- Ce parere ai despre talent show-uri?
- Ma uit de fiecare data cand timpul imi permite, e foarte bine ca in ultima perioada au aparut aceste show-uri pentru ca ele dau posibilitati mari copiilor talentati de a iesi in fata. In plus, sunt si o scoala foarte buna pentru ei.



- Ce pasiune ascunsa ai?
- Iubesc enorm viteza si trag foarte bine cu arma.

- Ce nu ar trebui sa uite o femeie niciodata?
- O femeie nu trebuie sa uite in nicio situatie sa ramana Femeie: gingasa, feminina si mereu trebuie sa arate bine, nu conteaza daca iese la o plimbare, la un eveniment sau arunci gunoiul afara.

- Ce trebuie sa nu ii lipseasca barbatului care iti sta alaturi?
- Trebuie sa fie barbat in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa fie destept si inteligent si cu simtul umorului :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod