video

Gestul imens al unui om: Şi-a dat geaca jos ca să încălzească un câine care suferea de frig - VIDEO

După un jaf recent, un bărbat din oraşul turc Giresun s-a uitat pe imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere şi a descoperit un lucru minunat, care merita împărtăşit tuturor.

Un câine fără stăpân stătea în frig, iar un bărbat s-a apropiat de el, l-a mângâiat, i-a dat ceva de mâncare, apoi şi-a dat jos geaca şi l-a acoperit ca să-l adăpostească.

Imaginile video s-au răspândit pe reţelele de socializare şi au devenit virale, ajutând astfel la identificarea autorului acestei fapte bune care părea să se piardă în anonimat. El este Bülent Kalpakçıoğlu, un simplu măturător, dar un OM imens şi foarte modest. Declaraţia lui e o lecţie pentru orice om de pe Pământ care preţuieşte viaţa: "Dacă nu-i dădeam geaca, m-ar fi chinuit conştiinţa.

Când noi stăm acasă la căldură, ei stau afară, în frig", a spus el pentru publicaţia The Dodo.

Primarul din Giresun i-a acordat o distincţie lui Kalpakçıoğlu pentru fapta lui.

viral

"Prin acest gest, a dat o lecţie de umanitate. Animalele sunt prietenii noştri. Iubim oamenii, iubim oraşul nostru şi iubim toate vietăţile care fac parte din oraşul nostru", a spus edilul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicu pe 3 Feb 2017, 15:14
    Gestul imens al unui om

    Probabil ca in Turcia nu exista oameni si copii saraci. Dar in Romania sunt nenumarati, asa ca Zero are dreptate. Asa se judeca extremist, ca ana lui albu, ană de nimic, sau ca Eliza, needucata in spiritul iubirii si respectului fata de om. "Daca iubire nu e, nimic nu e"(o fi si-n biblie, dar eu prefer Marin Preda) face vorbire despre iubirea de om. Daca aceasta nu exista, ramanem cu extremismul din ane si cu Elize.

    0
    4

  • Ana Albu pe 3 Feb 2017, 11:09
    Gestul imens al unui om

    Zero chiar esti ZERO..

    10
    3

  • z pe 3 Feb 2017, 08:34
    zero

    gretos mai bine incalzea un sarac sau un copil

    2
    14

  • Eliza pe 2 Feb 2017, 17:44
    OM cu suflet

    Minunat,asa ar trebui sa procedam toti,chiar si noi bietii romani needucati in spiritul iubirii si respectului pt animalute nevinovate.Bravo!

    13
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod