Haita de lupi se mareste, iar oamenii sunt...

In "Eclipsa", haita de lupi se aliaza cu dusmanii lor stravechi pentru a o apara pe Bella, care afla mai multe despre existenta lupilor, precum si despre legendele tribului.
In "Eclipsa", haita de lupi se aliaza cu dusmanii lor stravechi pentru a o apara pe Bella, care afla mai multe despre existenta lupilor, precum si despre legendele tribului.

Personajele noi din Quileute sunt interpretate de Julia Jones, de Booboo Stewart si de Alex Rice in rolurile membrilor familiei Clearwater: Leah, Seth si mama lor, Sue, care a preluat locul raposatului ei sot in consiliul tribului.

Reluandu-si rolurile din "Luna Noua" ii revedem si pe: Chaske Spencer, in rolul lui Sam Uley, Alex Meraz, in rolul lui Paul, Kiowa Gordon, in rolul lui Embry, Bronson Pelletier, in rolul lui Jared, si Tyson Houseman, in rolul lui Quil Ateara, care a trecut la faza de lup in "Eclipsa".
Tinsel Korey se intoarce si ea ca s-o interpreteze pe Emily, logodnica lui Sam Uley, la fel si Gil Birmingham, in rolul tatalui lui Jacob, Billy Black.

"Distributia se mareste in "Eclipsa"... si va fi si mai mare in urmatorul film", explica Godfrey. "In fiecare carte, cunosti oameni noi. In cea de fata, ii cunoasteti pe Seth si pe Leah, care devin niste personaje foarte importante mai tarziu. Asta este un aspect care face ca aceste filme sa fie mereu proaspete: faptul ca in fiecare film cunosti personaje noi."

O parte din drama este cauzata de felul in care se imperecheaza lupii. "Urmele fac parte din mitologia varcolacilor.
Cand gasesc persoana cu care le e scris sa fie, sunt legati de ea pe viata. Au sentimente confuze, pentru ca este o parte din existenta lor pe care n-o pot controla. A fost distractiv sa ma uit la Taylor cum interpreteaza partea emotionala a povestii"
, comenteaza Meyer.

Varcolacilor le-a placut sa colaboreze cu noul lor regizor. "Imi place David Slade pentru ca este foarte meticulos, stie ce vrea si este foarte rapid", comenteaza Spencer. "Imi place genul acesta de regizor care trece direct la subiect, tu iti faci treaba si rezultatul arata bine."

"David Slade aduce, in mod categoric, o latura mai intunecata si mai profunda", adauga Meraz. "In carte exista deja aceasta tonalitate pe care o cere si filmul.
David are o intuitie nemaipomenita si un simt fantastic al detaliului. Face totul pe indelete. Se plimba mereu cu o camera si face fotografii cu tot ce ii atrage atentia."


Oamenii


In rolul parintilor nestiutori ai Bellei, revin Billy Burke in rolul lui Charlie Swan, iar Sarah Clarke isi reia rolul din "Amurg" drept mama hippy a Bellei, Rene Dwyer.

"Imi place sa cred ca Charlie este pasajul de trecere catre realitate in aceste filme", spune Burke. "El este destul de orb la tot ce se intampla in jurul lui, ceea ce e destul de ironic, el fiind seful politiei din Forks. Asadar, as prefera sa nu stiu nimic din ce nu vreau sa stiu.
Prea multe informatii m-ar bulversa total".

Anna Kendrick, actrita nominalizata la Oscar pentru rolul din "Up In The Air/ Sus, in aer" din rolul Jessicai Stanley, Michael Welch - in rolul lui Mike Newton, Christian Serratos - in rolul Angelei Webber si Justin Chon - in rolul lui Eric Yorkie - isi reiau rolurile, fiind colegii de clasa ai Bellei si ai lui Edward la liceul Forks.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod