Bianca Elena Constantin, despre concursul care i-a schimbat viata

A plecat din Piatra Neamt si a ajuns in Bahamas. Aceasta a fost traiectoria tinerei care a castigat titlu Miss Universe Romania, de anul trecut.
A plecat din Piatra Neamt si a ajuns in Bahamas. Aceasta a fost traiectoria tinerei care a castigat titlu Miss Universe Romania, de anul trecut. Pe langa acest lucru, castigatoarea titlului suprem Miss Universe a avut de castigat o sumedenie de alte lucruri. Sa vedem care sunt aceastea...

Anul trecut pe vremea asta erai o tanara din Piatra Neamt, astazi esti Miss Universe Romania. Ce a insemnat pentru tine acest an?


Anul schimbarilor radicale din viata mea. Asa as numi aceasta perioada care m-a determinat sa am mai multa incredere in mine si sa lupt pentu ca visele mele sa devina realitate.

Ce ai avut de castigat de pe urma acestui concurs si cum s-au concretizat lucrurile minunate care ti s-au intamplat?

 
Am castigat in primul rand numele de Miss Universe Romania 2009, lucru ce mi-a permis sa merg mai departe, in Bahamas, la finala internationala a concursului Miss Universe. In al doilea rand am castigat toate premiile oferite de catre organizatorii concursului din Romania: masina Audi A3, telefonul Vertu, ceasul Longines, bijuteriile cu diamante oferite de Zen Diamonds si multe altele.

In subsidiar, mi-am marit considerabil sansele de a construi o cariera de succes, cu care sa fiu mandra si care sa ma satisfaca din toate punctele de vedere. Am intalnit si cunoscut multe personalitati din lumea showbizz-ului de la care am reusit sa invat cate ceva. Am aflat cum poti transforma visele in realitate, am devenit mai increzatoare si mult mai optimista, lucru care ma ajuta sa trec peste orice obstacol.

Care crezi ca sunt calitatile care te-au ajutat sa devii Miss Universe Romania?


Eu am avut incredere in mine de la bun inceput. Am pornit in aceasta "cursa" cu gandul ca voi castiga. Eram pregatita sa si pierd insa, dorinta de a fi prima, de a detine titlul suprem a fost mult mai puternica. Si zambetul meu cred ca a cucetit juriul...dansii va pot confirma sau nu acest lucru.

In calitate de Miss Universe Romania ai o sumedenie de responsabilitati. Care au fost proiectele in care te-ai implicat si care au fost rezultatele?


O data cu castigarea acestui titlu am devenit Ambasadorul Fundatiei Blue Heron si nu poate fi decat o mandrie si o satisfactie sufleteasca enorma faptul ca imi aduc sprijinul in strangerea de fonduri pentru acordarea de burse universitare de studiu copiilor orfani sau proveniti din centre de plasament. Chiar pe 13 februarie a avut loc balul de caritate organizat anual de fundatie. M-am implicat cu o deosebita placere in organizare si ma bucur ca am avut sansa sa il intalnesc personal pe domnul Dinu Patriciu, cel care a primit in acest an trofeul "Forget-Me-Not" pentru actele sale de caritate.

M-am implicat si ma implic in continuare si in alte proiecte umanitare. Voi fi mereu alaturi de initiatorii proiectului Crucii Rosii Romane - "Banca de Alimente", ma voi implica in continuare in campania "Bra Fit" pentru prevenirea cancerului la san. In acest moment impreuna cu PSI lucram la dezvoltarea unui proiect ANTIHIV ce va fi demarat in primavara acestui an.

De cand ai castigat acest concurs ai o viata de vedeta, mai mult decat atat, cat ai stat in America chiar te-ai invartit in acest cerc. Este o viata usoara pe care ai vrea s-o duci de azi inainte sau au existat si momente cand ti-ai fi dorit sa revii la statutul de tanara frumoasa din Piatra Neamt?


Viata mea s-a schimbat de cand detin acest titlu. Calatoria in America mi-a oferit sansa de a fi promovata in cele mai exclusiviste cercuri ale vedetelor din Hollywood si Las Vegas. M-am adaptat foarte repede acestui stil de viata si imi place. Este firesc sa evoluezi, dar sa nu uiti niciodata de unde pleci.

Evident ca noul statut ti-a adus multe bucurii, insa probabil ca au fost si lucrurile negative pe care le-ai intampinat. Care au fost ele?


Pentru mine familia este foarte importanta, iar faptul ca trebuie sa fiu departe de ea este un sacrificiu pe care trebuie sa il fac si totodata o neplacere.

Ce sfat le-ai dat fetelor care decid sa se inscrie in concurs?


Participarea la un astfel de concurs, precum Miss Universe, iti schimba viata, modul de a trai si de a gandi. Este o "poarta" pe care multe fete tinere, frumoase si inteligente refuza sa o deschida din cauza unor lucruri nu tocmai placute care s-au intamplat cu organizarea majoritatii concursurilor de Miss din Romania. Miss Universe Romania este total diferit. Valoarea premiilor a fost una foarte mare, iar experienta acumulata nu poate fi cuantificata. Este "pasaportul" catre noi orizonturi si beneficii, si de aceea le voi incuraja si le voi sustine personal. Le voi impartasi din toata experienta mea si voi incerca sa le demonstrez ca Miss Universe este in primul rand o competitie, ca orice alt concurs sportiv, sa spunem, si mai apoi o trambulina catre marea lume a show-bizz-ului. Este o experienta de neuitat indiferent de pozitia ocupata in final.

Cui ai vrea sa-i multumesti pentru succesul tau?


Parintilor mei le multumesc pentru educatia pe care mi-au dat-o si pentru faptul ca m-au sustinut in majoritatea initiativelor mele si, bineinteles organizatorilor concursului Miss Universe Romania, pentru ca mi-au oferit sansa de a participa la concurs, ca au incredere si investesc in mine.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pandelica pe 16 Sep 2010, 19:35
    tavi

    esti sooper frumoasa!!!!!poti sa-mi lashi si mie id tau??!?!?!?

    0
    0

  • slatineanu gabriela pe 21 Iun 2010, 12:33
    Imi place de dayana mendoza

    Te ador elena constantin si sunt foarte curioasa sa aflu cine va fi miss romania 2010. eu obisnuiesc sa ma uit cu bunica mea si sa scriem pe o lista de cine ne place, iar bianca elena constantin a fost pe lista mea ! Sincera sa fiu nu prea imi place de melisa gibson iar de stefania fernandez asa si asa. Dar pe dayana mendoza o dor!

    0
    0

  • DAN pe 6 Apr 2010, 18:13
    ESTI FRUMOASA

    MULTUMESTEI NATURI CA ESTI FRUMOASA SI RESPECTO TE PUP

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod