Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 31 MAI, ora 21.00 – KARAOKE STAR

Vara aceasta, la Hard Rock Cafe, marile stele stralucesc ... sub cerul liber! Vino in fiecare seara de vineri la Karaoke Star, pe terasa Hard Rock Cafe, si arata-le prietenilor tai ca si tu esti o stea in devenire! Urca in lumina reflectoarelorsi traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu, cu trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Holograf, Michael Jackson, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii.

Intrarea este libera.

Rezervari la numarul 021 2066261.


SAMBATA, 1 IUNIE, ora 22.00 – CONCERT SMILEY

Pe 1 iunie, Smiley revine la Hard Rock Cafe, alaturi de formatia sa compusa din muzicieni numai unul si unul, cu promisiunea unui show pe cinste presarat cu piesele care l-au facut celebru, dar si cu multe surprize. Evident, nu vor lipsi "Cai(i) verzi (de) pe pereti", prezenti de fiecare data la concertele live ale artistului din ultima perioada.
Special pentru acest eveniment, organizatorii vor vinde bilete in picioare in fata scenei, urmand ca locurile la masa sa fie ocupate doar in partea stanga si dreapta a restaurantului.

Biletele pot fi gasite dupa cum urmeaza:
- In format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro, la preturile de 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa.
- In format fizic, la Hard Rock Cafe, la preturile de 60 de lei loc in picioare si 80 de lei cu loc la masa.
Copiii cu varsta de pana la 7 ani nu platesc bilet. Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod