Ce vede un pilot de avion în timpul zborului: Imaginile sunt superbe

Comandantul unui Boeing 747 face fotografii spectaculoase din cabină, demonstrând o dată în plus că piloţii au cele mai bune locuri din avion.
Olandezul zburător, alias JPC Van Heijst, are, probabil, cel mai tare birou din lume. El obişnuieşte să facă fotografii din cabina avionului, în timpul zborului, iar pentru un plus de spectacol, pozează noaptea, când zecile de luminiţe ale bordului se văd superb.

În calitate de comandant al aeronavei companiei Cargolux, Van Heijst zboară în toate colţurile planetei. "Să văd întreaga lume face parte din serviciul meu. Mă simt privilegiat să fiu în poziţa de a surprinde diferiţe colţuri ale planetei cu camera mea şi să imortalizez frumuseţea locurilor prin care trec", a declarat el pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Olandezul a publicat pe site-ul său, jpcvanheijst.com, fotografiile pe care le-a făcut în timpul curselor din cabina de zbor, pentru ca pasagerii să poată vedea ceea ce văd piloţii când se află la manşă.
Spectacolul este fascinant şi te face să-ţi doreşti să te afli o dată în cabina piloţilor în timpul zborului.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Un cititor fraier pe 16 Iun 2017, 10:36
    Ce vede?

    Da, foarte buun articolul. Vede aparatura de bord, ne-am prins. Sau mai era si altceva, ce NU SE VEDE !

    0
    0

  • vasile pe 15 Iun 2017, 00:18
    pilot

    da"parasute gen andrea marin, mihaela radulescu si altele nu le vede?

    0
    0

  • Adrian pe 14 Iun 2017, 14:21
    Ce vede un pilot de avion în timpul zborului

    ”Ce vede un pilot de avion în timpul zborului”..., măi frate ești în criză de subiecte? Chestia asta a mai fost de câteva ori postată în acest an. De ce te plângi că nu-ți merge bine, când tu nu dai nimic?!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod