Sala de fitness la tine acasa




"Nu am timp, nu am bani". Gata cu scuzele bune sa nu faci nici un picde sport. Acasa la tine, incepe asa o noua zi!

Sani frumosi, abdomen plat, fund rotund si obraznic. La toate asteaviseaza orice femeie. Da, dar drumul pana la sala de gimnastica e lung,nu ai timp, si mai costa si bani pe deasupra. Nu e nici o problema,nu trebuie sa faci cine stie ce efort fizic sau material pentru a facefitness la tine acasa. Si nici nu trebuie sa iti procuri cine stiece aparate sofisticate, ca acelea pe care le vezi in filme sau prinvitrine. Simplu si comod, dimineata esti gata exact cand se ridica aburiicafelei din ibric. Minunat, nu? Chiar asa si este. Exercitiile sunt foartesimple si foarte eficace. Misca-te incet, concentreaza-te si fii atentasa respiri tot timpul cat mai ritmic si mai regulat. Obiectele de careai nevoie sunt toate la indemana prin casa - un scaun, sticle de plastic,un prosop si poate chiar patul tau.

Potrivit ultimelor conceptii ale specialistilor in medicina sportiva, aimult mai mult folos de pe urma unor antrenamente scurte, dar intensive,decat de pe urma unor programe-mamut. Asa ca rezerva-ti timp in fiecatezi cate 10 -15 minute, iar dupa numai doua saptamani te vei putea laudapeste tot cu silueta ta de invidiat.

In afara de prezentarea miscarilor, noi iti oferim si sfaturisuplimentare, care te vor ajuta sa rezisti, sa nu abandonezi antrenamentuldoar dupa cateva zile, despre felul cum sa te hranesti si care alimentecontribuie la arderea mai rapida a grasimilor. Nu uita ca aerul curat esteextrem de important - incearca sa iesi pe balcon sau sa te plasezi macarin fata ferestrei deschise in zilele cand este prea frig. Vei vedea canu este greu deloc. Si, pe langa silueta, vei capata si o stare de bine,de relaxare, de liniste interioara. Succes!

Gantere in bucatarie
Pentru un bust frumos, in loc de greutati ia in fiecare mana cate o sticla cu apa. Ridica bratele la nivelul umerilor. Intinde-le si apoi balanseaza-le, ridicandu-le si coborandu-le alternativ in sus si in jos. Repeta exercitiul de 15 ori. Nu uita de respiratie! Nu te grabi, fa miscarile lent astfel incat sa-ti pui muschii la lucru.

E buna si o scara
Pentru fortificarea bratelor, asaza-te pe scara, sprijina mainile cu 2 trepte mai sus in spate, la nivelul soldurilor. Acum impinge fundul inainte doar cu ajutorul bratelor. Lasa-te din nou pe scara. Repeta miscarea de cel putin 10 ori, in 3 reprize.

Fara timpi morti
Nu pierde vremea in timp ce te speli pe dinti. Stai dreapta. Indoaie usor piciorul pe care stai iar pe cel liber flexeaza-l un pic. Impinge-l inapoi. Repeta miscarea de 10 ori, apoi schimba piciorul. Exercitiul se face in trei reprize. Excelent pentru fundul tau care, te temeai, s-a cam lasat. La sfarsit esti curata si pe dinti.

Flotari, dar usoare
Te intorci la scara, te asezi cu picioarele apropiate langa treapta de jos si te sprijini cu bratele departate la nivelul soldurilor de o treapta superioara (cu cat mai jos cu atat mai bine!). Apoi iti lasi corpul si il indrepti doar cu ajutorul bratelor. Se numesc flotari, mai tii minte? Repeta miscarea de 6 ori si fa o pauza. E greu doar la inceput.

"Ajutorul" din baie
Un exercitiu simplu pentru sani si brate pe care poti sa-l faci chiar in baie. Prinzi un prosop cu ambele maini departate la nivelul umerilor. Apoi trage de el ca si cum ai vrea sa-l rupi si opreste-te cateva secunde. Repeta miscarea de cel putin cinci ori. Nu te te teme, prosopul e destul de rezistent si va "coopera" bine.

Ca ratusca
Ideal contra celulitei - si poti face miscare in timp ce-ti torni ceva de baut. Nu apleca corpul inainte ci, stand dreapta, lasa-te usor pe vine impingand popoul inapoi. Ramai in aceasta pozitie cateva secunde. Miscarea se repeta de 15 ori. Apoi apa va avea alt gust!

Apeleaza la biblioteca
Ca sa ai tot timpul o tinuta frumoasa, stai dreapta ca o lumanare si pune-ti o carte pe cap. Suge bine burta. Ia incearca sa mergi in aceasta "stare" cat mai mult prin casa. Vei vedea ca nu e chiar usor, dar cu vremea vei umbla asa si pe strada si nu va fi deloc rau.

O usa deschisa
Sprijina-te cu spatele drept de tocul usii si lasa-te in jos pana cand genunchii fac un unghi de 90 de grade. Ramai asa pana simti ca ti se inmoaie genunchii. Repeta miscarea de 5 ori. Este excelenta pentru picioare frumoase.

Un pic de balet
Stai cu varfurile degetelor de la picioare pe o treapta si cu calcaiele in aer. Ridica-te cat poti mai sus pe varfuri, ramai asa 30 de secunde si lasa-te din nou jos. Repeta miscarea de 20 de ori. Foarte eficace pentru gambe suple si decontractarea muschilor.


Nu te lasa!
Proba cea mai grea in activitatile de fitness este sa te decizi sa lefaci. Daca le-ai inceput, imediat va aparea si placerea de a continua.
Rezista
Prima saptamana este critica - daca ai trecut de ea, antrenamentul matinalva fi la fel de normal ca si spalatul pe dinti. In fond, 10 minute trecrepede.
Fara regrete
Daca ai chiulit o data, remuscarile nu te ajuta deloc. Pur si simplu,continua a doua zi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Viziuni
In timp ce faci exercitiile, gandeste-te ce bine vei arata in curand si cebine te vei simti cu silueta ta de vis. Chiar ca merita un pic de efort.
Pariem?
Fa cu o prietena sau cu partenerul tau un pariu ca vei fi in stare saduci acest program pana la capay. Te va ambitiona sa-l castigi.
Bravo!
Dupa 2 saptamani de antrenament intensiv permite-ti un pic de lux pentrucorpul tau. O sedinta la cosmeticiana, un masaj sau un parfum nou. Veifi mai motivata.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 12 Aug 2010, 22:54
    Fitness acasa

    Din seria exercitiilor facute acasa, pentru intarirea abdomenului va recomand SlimGo. A aparut de putin timp in Romania, site-ul oficial este www .slimgo.ro . Enjoy!

    0
    0

  • Adrian pe 24 Dec 2009, 20:55
    Aparat de tratat durerea si carceii - previne aparitia varicelor

    Vand aparate de tratat durerea si carceii de la maini si picioare. Previne aparitia varicelor. Alimentare din baterie de 9 Volti. Ofer instructiuni de folosire, garantie si post garantie. Tara de origine Australia. Vindecare garantata in 90 de zile de tratament. Email: mustang_electronic@yahoo.com sau tel: 0727603890

    0
    0

  • misha pe 2 Iun 2009, 00:02
    coarda electronica

    eu folosesc o coarda electronica pentru fitness ....acasa:D ma simt mult mai bine pentru ca pot face cand am eu chef exercitii, mai ales ca aceasta coarda speciala numara sariturile si calculeaza numarul de calorii consumate. v-o recomand si voua, eu mi-am comandat-o de aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Coarda-electronica-fitness

    0
    0

  • mikky pe 1 Mai 2008, 18:58
    cum sa am un abdomen perfect plat

    nujiu cum sa fac sa am un abdomen plat..in plus d asta am destula celulita in jurul burtii..ce sa fac va rog ajutatima!!!!!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod