Este corpul tau pregatit de vara?

Programul Dieta este una bazata pe controlul caloriilor. Mesele sunt formate din alimete bogate in fibre, care  mentin satietatea, energia si te ajuta sa pierzi din kilograme.

 Un studiu realizat recent de Universitatea din Rhode Island a descoperit ca femeile care combina exercitiile cu o dieta bogata in fibre si saraca in calorii slabesc de 3 ori mai mult in 24 de saptamani fata de cele care fac doar exercitii fara a-si schimba dieta. In plus, rezultatele se vad in 2 saptamani, ceea ce ajuta la motivare. Desigur, programul este unul intens, insa contine si zile libere, de odihna. Nina Moore, antrenoare la Sports Club LA cu o vechime de 13 ani, este cea care a elaborat acest plan.


Antrenamentul

3 zile pe saptamana: Exercitii cardio de ardere a grasimilor
Poti alterna intre intervale progresive repezi si incete ale activitatii cardiace in functie de ce iti doresti. Poti pierde astfel de doua ori mai repede kilogramele, in acelasi timp.

2 zile pe saptamana: Exercitii de forta
Tonifica-te cu exercitii care includ mai multe grupe musculare in acelasi timp.

1 zi pe saptamana: exercitii cross
Alege cateva exercitii cardio care iti plac, te ajuta la arderea caloriilor si au un risc scazut de accidentare.

De ce ai nevoie:
Un scaun sau banca, o saltea pentru exercitii, si haltere de 1 si 2 kilograme. Greutatile ar trebui sa fie mai grele la sfarsitul fiecarui set. Daca le poti ridica fara efort, mareste greutatea.


Dieta

Combina alimente care sa te mentina satisfacut si energic. Zilnic alege mese usor de preparat care sa insumeze 1800 de calorii si 25 g de fibre.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod