Andreea Marin, preocupată de mâncarea sănătoasă. Descoperă-i meniul!

3 din 6

Prânz: Chifteluţe de quinoa germinată, pâinici deshidratate şi sos de roşii

"Am ales să încerc ceva nou: chifteluţele de quinoa germinată (migdale, ceapă, morcov, ţelină, mărar, pătrunjel, roşii, quinoa, roşii uscate), care sunt însoţite de pâinicile deshidratate cu porumb, ceapă, floarea soarelui şi sosul de roşii cu ierburi după gustul meu. Aveam nevoie de ceva săţios, care să poată fi luat la pachet mâine alături de sucurile mele de fructe şi legume făcute dimineaţă, am o zi tare încărcată şi nu am timp să trec pe acasă sau să iau masa altfel decât pe fugă. Iar ca să mă simt mai uşoară, am în geantă cele 2 pliculeţe de cu un mix natural de plante verzi, germeni, vlăstari şi alge care se dizolvă într-un pahar cu apă", scrie Andreea Marin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod