Un botez de vis

De multa vreme botezul micutilor nu mai reprezinta o simpla sarbatorire impreuna cu prietenii si familia ci a devenit o adevarata etalare a creativitatii celor implicate in organizare. Tematica, sala aleasa, aranjamentele florale, lumanarile, toate trebuie sa fie parte din povestea spusa iar sarbatoarea trebuie sa fie una speciala.

Si pentru ca orice mamica isi doreste o sarbatoare unica, atunci si aranjamentele florale trebuie sa fie unice. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, fetele extreme de creative de la “Aranjamente de Vis” au adus un produs nou pe piata, lumanarile de botez cu flori in forma de figurine.

O alternativa la clasicele lumanari cu aranjamente rotundesau in forma de lacrima, ele creaza de fiecare data o opera de arta. Mickey si Minnie Mouse, Winnie the Pooh, gargarite, ursuleti, catelusi, orice se potriveste chromatic si visual cu tematica petrecerii.



Si nu numai atat.Ele pot transforma sala in care se desfasoara evenimentul intr-un taram de poveste.Aranjamente florale menite sa intregeasca basmul si sa dea o nota extrem de personala evenimentului.

Povestile prind viata in mainile lor iar botezul poate fi adevarat unul de vis. Pe fete le gasiti pe pagina de Facebook Aranjamente de Vis sau pe site-ul www.aranjamentedevis.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod