Nunti tematice

In momentul in care ai spus "Da", coplesita de emotii si ametita de semnificatia inelului de pe degetul tau, ti se deschide o noua lume, ca o carte de povesti. Este acel basm in care tu esti printesa, acel basm cu final fericit in care intreaga suflare iti asterne flori in...

In momentul in care ai spus "Da", coplesita de emotii si ametita de semnificatia inelului de pe degetul tau, ti se deschide o noua lume, ca o carte de povesti. Este acel basm in care tu esti printesa, acel basm cu final fericit in care intreaga suflare iti asterne flori in cale soptind: "Ce frumoasa este mireasa!".

Iti propun sa-ti traiesti povestea nuntii intr-un cadru feeric, o nunta de mai, intr-o "primavara imperiala". Tematica nuntii trebuie sa ia nastere din personalitatea mirilor, sa ii puna in valoare ca si personaje principale, atat prin imbracaminte si accesorii, cat si prin decor.



Locul este foarte important. Daca doriti o nunta lejera, mai putin sofisticata, puteti opta pentru un restaurant cu terasa, inconjurat de spatii verzi, inafara orasului, cu posibilitati de cazare, unde invitatii ar putea petrece un intreg weekend relaxant. La polul opus se afla nunta intr-un cadru luxuriant, in oras, la un restaurant de cinci stele, unde tinutele vor fi somptuase, extrem de elegante.

Pentru alegerea tematicii exista o multime de variante care se vor potrivi locului ales. Eu iti propun o "primavara imperiala".


Nunta se desfasoara intr-o vila extinsa cu un restaurant elegant, in stilul clasic. In jurul acestei locatii se afla pajiste si livada, in total un adevarat domeniu. Sala va fi decorata pe nuante de rosu si violet electric, incadrate de drapaje albe, diafane. Piesele centrale ale meselor sunt vaze albe, din care rasar aranjamente in stil englezesc, cu parfum de frezie si liliac, accentuate cu pene de paun. Bulgarii de flori au un efect maxim atarnati din plafon, printre drapaje.

Pentru o armonie perfecta se folosesc invitatii, meniuri, place-card-uri si numere de masa in acelasi ton si stil cu restul decorului.
Accente aurii sclipesc pe crengile unui copac decorativ de metal, pe aripile ingerasilor minusculi pe post de suport de place-card, sau pe foita de aur a invitatiilor realizate manual. Candelabrele invadate de flori intregesc imaginea luxurianta a salii.

Penele de paun, violetul dominant in contrast cu rosul sunt elementele de baza ale acestui decor. Cand folositi culori indraznete si accentuate e nevoie neaparat de o "pauza" data de albul drapajelor. Astfel, culorile vor iesi in evidenta si nu vor fi obositoare.
de Oana Hajos, decorator
Tel: 0740.193.450
www.mmdesignstudio.ro www.edencluj.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexia pe 27 Mai 2013, 11:16
    Tortule meu

    Nunta mea o sa aiba ca tematica veselia... o sa fie in culori vii si de tort o sa se ocupe o cofetarie din Brasov care stiu ca o sa faca o treaba excelenta. Prajiturile lor sunt foarte delicioase si invitatiilor sunt sigura ca o sa le placa.

    0
    0

  • moi pe 10 Feb 2010, 19:41
    super!

    O poveste superba pentru mirese pe masura. Felicitari pentru articol si elementele care se vad in imagini! Am vazut si site-urile, am remarcat atentia la detalii e extraordinar ce faci tu, mult succes!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod