Joacă frumoasă pentru micuțul tău

Ce poate fi mai distractiv decât să te joci cu micuțul tău? Chiar dacă pare un lucru complicat la o primă vedere, copiii sunt capabili de jocuri încă de la cele mai fragede vârste.
Nici n-ai nevoie de foarte multe jucării, mai degrabă ține minte că joaca este un proces de învățare și adaptează după caz, regulile jocului.
 
Și pentru ca jocurile voastre să decurgă frumos și natural, nu trebuie să-ți faci griji nici în privința provocărilor pe care cel mic le explorează în timpul jocului, și nici în privința scutecului. Noile scutece chiloțel Pampers oferă aceeaşi promisiune de până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii, datorită celor două caracteristici specifice: micro perlele (care absorb de până la 30 de ori greutatea lor și protejează de umezeală) și stratul extra absorbant pentru somn (care absoarbe umezeala și o distribuie în mod egal în scutec).
Mai mult, noile scutece chiloțel Pampers sunt rapid de schimbat, fiind prevăzute cu benzi flexibile în jurul taliei şi în jurul piciorușelor, și alcătuite din materiale cu o textură moale, care permit pielii să respire. 

Încearcă pentru micuțul tău noile scutece chiloțel Pampers pentru a avea parte de nopți liniștite și dimineți pline de joacă! 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod