Victima traiului pe picior mare: Mariah Carey continuă să se îngraşe

Vedeta a luat proporţii în ultimul timp, dar nu se sfieşte să-şi arate kilogramele în plus. Diferenţa între poza prelucrată de pe ultimul ei album şi silueta actuală este colosală.

Cântăreaţa americană pare să fi pierdut lupta cu greutatea, dar deşi nu mai arată deloc ca în imaginea de pe coperta ultimului album, asta n-o face să se jeneze cumva şi să-şi ascundă corpul.

Mariah a fost pozată duminică, în timp ce ieşea din casa pe care a închiriat-o în Malibu. Îmbrăcată cu o rochie mini neagră, cu un decolteu generos şi cu un tiv scurt care îi lăsa la vedere picioarele groase, ea a ieşit pe stradă zâmbind. Solista şi-a completat ţinuta cu o pantofi cu imprimeu leopard şi cu o pereche de ochelari de soare.



Ţinându-se cu o mână de balustradă, solista a coborât treptele cu atenţie, având grijă să nu cumva să se împiedice, aşa cum a păţit într-o vacanţă recentă, când doar intervenţia promptă a unei gărzi de corp a salvat-o de la impactul cu solul.

Diferenţa dintre aspectul actual al artistei şi imaginea excesiv de prelucrată de pe coperta ultimului ei album este frapantă. Departe de a fi cea mai inspirată ţinută, în special ciorapii-plasă care nu se potriveau deloc cu picioarele foarte groase, alegerea vestimentară a artistei denotă că ea nu caută să-şi ascundă defectele.
De altfel, ea a tot fost văzută ieşind la plimbare prin Malibu cu gemenii ei de patru ani, Moroccan şi Monroe.

Mariah Carey se poate ocupa în voie de copiii ei, după încheierea seriei de concerte pe care ea le-a susţinut în Las Vegas, intitulată "#1 to Infinity". Spectacolul, care include cele mai cunoscute piese ale artistei, a debutat în luna mai şi s-a încheiat în iulie. Mariah va relua această serie în februarie 2016, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod