Decoratiuni de Paste realizate in familie

Afla cum puteti transforma totul intr-o petrecere

Cum aceasta sarbatoare inseamna, in primul rand, apropierea celor dragi, ce ar fi sa realizam decoratiunile in familie? Hai sa facem ceva special de acest Paste! Sa incercam sa ne decoram locuintele altfel decat o faceam in anii trecuti, fara sa alocam un buget prea mare, pentru ca este criza, nu-i asa?

Intai de toate, ar trebui sa va umpleti casa cu florile primaverii, iar lalele sunt mai mult decat potrivite.

Iata o alta idee de decoratiune de Paste, "asortata" bugetului de criza, dar si timpului  liber limitat: mici galetuse sau ghivece de argila, la realizarea carora poate participa toata familia, in care sa puneti florile preferate.

Vopsiti galetusele sau ghivecele in culori cat mai vii, iar apoi aplicati pe ele diferite figurine: iepurasi, oua sau desene ale prichindeilor.

Copilul tau este innebunit dupa ouale de ciocolata cu surprize?

Nu irositi ouale de plastic din interior, oferiti-le o a doua viata, transformandu-le in catei, elefantei, porcusori sau chiar soricei.



Aveti nevoie de cateva carioci pentru a le colora in nuante cat mai vesele, cateva bucati de hartie si o imaginatie bogata. Si cum toata familia ia parte la aceasta "nazbatie", e clar ca imaginatie va fi din plin!

O alta varianta ar mai fi cea a golirii oualor de continut, apoi, foarte usor, sa desenati  pe ele cateva fire de iarba, cativa bobocei de rata sau, de exemplu, sa le transformati in pasari zburatoare, aplicandu-le niste aripi realizate din hartie.

Pentru ca spiritul Pastelui sa fie in toata casa, ce ar fi sa imbracati scaunele in... "iepurasi"?

Aveti nevoie de bucata de material alb (poate fi si o fata de perna alba) cu care imbracati spatarul scaunului, pe care realizati un iepuras din hartie sau material roz, pentru a inveseli atmosfera.
Si nu uitati de urechi!

Felicitari... La realizarea lor poate participa intreaga familie, astfel fiecare felicitarea va avea "amprenta" personalitatii fiecarei persoane.

Puteti "recicla" vechile felicitari de anul trecut sau de la Craciun, pe care le taiati astfel incat din bucatile rezultate sa construiti un iepuras pentru fiecare carta.

Aveti o minge de tenis, dar stiti ca aceasta poate constitui o piesa interesanta de decor pentru acest Paste - o ratusca?

Nu aveti nevoie decat de niste pene (puteti folosi si hartie galbena), cateva fire de ata galbena (din care realizati un ghemotoc - jumatate din marimea mingei de tenis), o carioca neagra, o bucata de hartie portocalie (pentru ciocul si piciorusele ratustei).


Organizati o petrecere a morcovilor! Cum? In primul rand, pregatiti niste tacamuri speciale. Aveti nevoie de cateva servetele portocalii, tacamuri verzi din plastic si cateva fire de iarba (daca nu aveti iarba, puteti folosi hartie verde creponata). Nu trebuie decat sa infasurati tacamurile in hartie verde si apoi sa le legati cu iarba sau hartia verde. Simplu, dar de efect! Vizioneaza galeria pentru a vedea rezultatul.

Morcovi speciali pentru micii musafiri. Aveti nevoie de bucati de celofan sau pungi transparente, servetele verzi si niste bomboane sau jeleuri portocalii.

Fara cheltuieli impresionate puteti realiza un decor cu bun gust si foarte primitor!

Ideile interesante de decoratiuni le puteti viziona in galerie.


Credit foto: athome.kimvallee.com; easter-stuff.net; family.go.com. 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sara (cine are mai mult samge? pe 31 Mar 2012, 13:03
    Pastele

    eu am facut 10 scaunele imbracat in forma de iepurasi eu am idei mai multe orisicum si mai super vreti sa le scriu imi scrieti numele si le postez OK?

    7
    1

  • Cindy pe 19 Apr 2011, 13:29
    Draguts

    Dragutz dar ma asteptam la cv mai tare :-?

    2
    2

  • Cindy pe 19 Apr 2011, 13:28
    Draguts

    Dragutz dar ma asteptam la cv mai tare :-?

    4
    1

  • violeta pe 18 Apr 2011, 15:43
    decoratiuni de paste

    sunt superbe :Xo sa incerc si eu

    4
    2

  • alina pe 14 Apr 2011, 16:28
    fain...

    si altele facute de copi pt. a se putea inspira si altciveva:P

    7
    0

  • Rihanna pe 2 Apr 2010, 15:13
    foarte frumos

    Este superb!Cred ca asta voi face de paste,distracti placuta in continuare!!

    7
    2

  • olycrasmaru pe 1 Apr 2010, 12:55
    decoratiuni de Paste

    Foarte frumoase,Imi aduc aminte de copilarie. Un Paste Fericit.

    4
    3

  • Stanciu Radu pe 26 Mar 2010, 21:28
    misto

    super tare misto rau de tot adevarat paste

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod