Decor: Cum să-ţi organizezi eficient baia. 5 idei uşor de pus în practică


Chiar dacă ai o baie foarte mică, sunt spaţii pe care cu siguranţă nu le foloseşti şi care s-ar dovedi extrem de utile pentru o organizare cât mai bună a obiectelor tale personale. Unul


Chiar dacă ai o baie foarte mică, sunt spaţii pe care cu siguranţă nu le foloseşti şi care s-ar dovedi extrem de utile pentru o organizare cât mai bună a obiectelor tale personale.

Unul dintre locurile pe care le-ai putea folosi este spaţiul de deasupra uşii de la toaletă. Un mic dulap suspendat sau o poliţă ceva mai lată îţi permit să depozitezi obiecte de ingrijire sau de menaj care îţi ocupă spaţiu util.

Pe de altă parte, pentru că este un loc greu accesebil, îţi va permite să păstrezi la distanţă de copii medicamnete sau produse de curăţenie periculoase.

Peretele aflat în imediata vecinătate a vasului de toaletă poate fi de asemenea folosit pentru depozitare.

Ai putea să aşezi aici o etajeră sau un dulap cu adâncime mică şi numeroase rafturi, ideal pentru a păstra obiectele mici de îngrijire personală, hârtie igienică, săpunuri etc.Şi între vasul de toaletă şi chiuvetă poţi aşeza o etajeră mobilă, ideală pentru a păstra prosoapele.

Sub chiuvetă, dacă nu ai deja o mască cu rafturi, poţi apela la o soluţie ieftină: poliţele fixate în perete, pe care poţi aşeza toate lucrurile pe care le vrei la îndemână.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod