10 joburi pe care le poti face de acasa

Daca locuiesti intr-o zona izolata sau nu te poti obisnui unui program de la noua la cinci, asta nu inseamna lipsa unei cariere de succes. Iata cateva sugestii pentru joburi pe care le poti face de acasa si de la care poti avea realizari profesionale remarcabile.
Daca locuiesti intr-o zona izolata sau nu te poti obisnui unui program de la noua la cinci, asta nu inseamna lipsa unei cariere de succes. Iata cateva sugestii pentru joburi pe care le poti face de acasa si de la care poti avea realizari profesionale remarcabile.

Joburi de acasa: Web developer


Elena Baltag are 33 de ani si sta acasa si lucreaza. Realizeaza siteuri si tot felul de aplicatii pe internet. Ea a terminat o facultate umanista, insa in timp a descoperit ca ii place foarte mult sa lucreze la computer, mai ales sa creeze. De aceea, este fericita cu ce face. Spune ca de promovare se ocupa sotul ei, iar ea face cam doua-trei pagini web pe luna, ceea ce inseamna ca are un castig de aproape 2.500 de lei.

Joburi de acasa: Traducator tehnic


Daca esti de formatie tehnica, de exemplu ai terminat Facultatea de Constructii si mai stii si o limba straina (de exemplu engleza sau germana), atunci ai toate sansele sa lucrezi pentru o editura. Sunt edituri care se intereseaza de oameni capabili sa traduca manuale tehnice, iar tu poti primi un astfel de proiect, pentru care sa primesti un salariu decent.

Joburi de acasa: Culegator texte


Desi pare paradoxal, inca mai sunt scriitori care isi redacteaza textele de mana, nu la computer. Iar aceste persoane au nevoie de cineva care sa le transcrie textele la calculator.
De ce sa nu o faci chiar tu, mai ales daca ai rapiditate, nu faci greseli de ortografie si intelegi ca trebuie sa te incadrezi intr-un termen-limita?

Specialist in relatii publice


O astfel de persoana poate sa lucreze cu succes de acasa, indiferent unde este aceasta situata. Cu o baza de date bine organizata, cu o agenda de telefoane corecta si actualizata, comunicatele de presa pot fi trimise de oriunde. Sumele primite difera de la caz la caz, in functie de importanta proiectului in care te implici. Oricum, se poate castiga lunar o suma decenta – in jur de 2.000 de lei sau chiar mult mai mult, in functie de efortul depus si de creativitatea de care dai dovada.

Joburi de acasa: Designer grafician


Sunt firme care pun foarte mare accent pe grafica – tabele, grafice, harti, brosuri, sigle. Cei care stiu sa lucreze cu astfel de programe la calculator si care mai sunt si inventivi, au mari sanse sa castige destul de bine.
In functie de proiect, se pot castiga bani frumosi. Pentru cineva talentat si rapid – 3.000 de lei lunar.

Bucatareasa


Pare ciudat sa fii bucatareasa de acasa. Insa sunt foarte multi oameni care prefera sa cumpere mancare gatita, pentru a o manca la serviciu in loc sa mearga la un restaurant. E mai ieftin, mai comod si mancarea vine direct la birou. Daca esti o bucatareasa excelenta, poti face din asta o afacere de succes. Ai insa nevoie de ceva ajutoare si de o promovare ca la carte.

Vanzator de produse cosmetice sau de nutritie


Este suficienta o cautare pe Internet pentru a gasi ofertele unor firme care au nevoie de distribuitori de cosmetice sau de produse de nutritie. Se castiga la comision, motiv pentru care trebuie sa fii perseverenta si sa ai o retea de prieteni foarte larga. Mai ai nevoie si de putere de convingere, fara a fi agasanta.

Joburi de acasa: Maseuza


Masajul reduce stresul, relaxeaza muschii, te ajuta, practic, sa te simti bine. O diploma care sa ateste ca esti maseuza "cu carte" poate contribui la ingrosarea clientelei.
Insa cel mai important este sa stii cum anume sa faci masajul, astfel incat clientul sa revina. Un masaj poate sa coste si 50 de lei noi, iar daca ai mai multi clienti pe zi, sumele obtinute sunt suficiente pentru un trai linistit.

Meditator


Chiar daca nu este o meserie oficiala, poti sa castigi bani buni, mai ales daca esti foarte priceput la materia pe care o predai. Cei mai cautati sunt profesorii de limba romana, engleza si cei de matematica. Insa meditatii se pot gasi indiferent de materia pe care o predai. Trebuie doar sa te interesezi la scoli de copii care au probleme si sunt in pragul corijarilor. O meditatie de doua ore ajunge si la 50 de lei, in functie de renumele profesorului.

Joburi de acasa: Blogger


Nici aici nu este vorba despre o meserie oficiala. Insa daca ai un blog care atrage multi cititori si ai trafic, poti sa faci bani destul de usor, din reclame. Asta inseamna sa scrii zilnic, sa ai subiecte interesante, sa raspunzi la comentarii, sa incerci sa ai o comunicare cat mai buna cu cei care te citesc si sa te adaptezi mereu cerintelor.
Insa ai nevoie si de o promovare agresiva.
 

Comentariile 1-50 din 121

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vlad A. pe 30 Mar 2020, 00:17
    Site-uri pentru joburi de acasa

    Nu stiu daca mai e de actualitate subiectul, dar poate ajuta un cititor…Iti poti face cont pe site-urile de freelancing (ca de exemplu Upwork, Freelancermap, Freelancer, Guru, Toptal) si incepi sa aplici, cu rabdare. Cand prinzi un proiect, il faci exceptional, ca sa ai feedback bun.

    0
    0

  • ayana pe 8 Sep 2016, 07:28
    unde le gasim?

    zi-nde si unde gasim astfel de siteuri, ce diplome ne trebuie daca sunt reale?

    1
    0

  • tuta liliana-loredana pe 4 Nov 2015, 20:03
    job la domiciliu

    buna seara ,sunt interesata de un job la domiciliu,tehnoredactare,contab primara,etc.oferte serioase

    0
    0

  • alina pe 5 Aug 2015, 17:42
    psiholog

    ma intereseza un job ca si colaborator de acasa,recent mi-am schimbat domiciliul si nu reusesc sa gasesc ceva inca,va rog daca stiti ceva,pot fi culegator de texte,pot face consiliere,pot traduce din si in italiana,multumesc

    0
    0

  • Racz Annamaria pe 15 Iul 2015, 18:42
    Culegator texte

    M-ar interesa un job pe care sa-l pot face de acasa s-au si de la facultate. Sunt studenta in anul 3.

    2
    1

  • alin pe 12 Iul 2015, 17:32
    buna ziua mar interesa jobul culegator de texte

    mar interesa f mult deoarece dupa ce ies de la servici ma plictisesc ff rau

    1
    0

  • Rusu Alina pe 4 Mar 2015, 19:21
    culegator texte

    Buna ziua.M-ar interesa jobul "culegator texte".Astept informatii pe mail.Multumesc

    5
    0

  • condrat ionel pe 25 Ian 2015, 12:01
    job

    Dintre toti cei care au solicitat aici,a reusit sa faca ceva macar unul,Ar fi interesant.................

    0
    0

  • dana pe 12 Ian 2015, 17:06
    culegator texte

    Buna M-ar interesa acest job. Astept sa ma contactati. Mersi.

    2
    0

  • stan viorica pe 5 Dec 2014, 09:38
    culegator de texte

    as dori sa lucrez de acasa pe calculator

    0
    0

  • LAURA COSTACHE pe 24 Nov 2014, 17:08
    culegator de texte

    Buna ziua, m-ar interesa sa lucrez ca si culegator de texte pentru suplimentarea venitului lunar. Rog oferte serioase. Astept oferte pe e-mail.

    0
    0

  • Gabriela pe 16 Nov 2014, 12:01
    job culegător texte

    Bună ziua. Mă numesc Gabriela și sunt studentă în anul III. Locuiesc în Timișoara. Aș dori foarte mult să lucrez de acasă, deoarece programul de facultate nu îmi permite sa lucrez full-time. M-ar interesa un job în domeniul de tehnoredactare, mai precis culegător texte. Adresa de e-mail este: gaby_corny@yahoo.com Mulțumesc

    0
    0

  • annamaria10 pe 13 Oct 2014, 22:56
    Asociati companie americana

    SANATATEA NOASTRA ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRA! ASEA este cea mai mare descoperire stiintifica si medicala a ultimilor 100 de ani. ASEA are la baza o tehnologie revolutionara prin care ajuta in combaterea efectelor imbatranirii celulare si creste capacitatea antioxidanta a organismului cu 500%. ASEA nu inseamna vitamine, minerale, proteine sau oricare alt tip de nutrient. Toate acestea sunt extrem de importante, dar Asea este cu totul altceva, este un produs nativ, propriu organismului, ce potenteaza efectul benefic al oricarui nutrient introdus in corp. Compania ASEA ofera, pe langa imensele avantaje pentru sanatate, avantaje financiare care pot veni odata cu recomandarea produsului catre alte persoane. www.alicetrupina.teamasea.com

    0
    0

  • mary pe 28 Sep 2014, 15:34
    Culegator texte

    Buna ziua! As dori mai multe informatii despre culegator texte.

    0
    0

  • costel pe 26 Aug 2014, 16:39
    job parti time

    buna ziua sunt interesat de un job parti time culegator de texte as dori cateva detalii va multumesc

    0
    0

  • delia parjol pe 24 Aug 2014, 23:31
    oportunitate

    persoanele interesate de un job la domiciliu sa imi trimita mesaj la adresa de email deliaparjol@yahoo.com

    0
    0

  • procopiu pe 11 Iul 2014, 16:29
    loc de munca de acasa

    as dori sa lucrez de acasa pe pc am cursu de operator calculator

    2
    0

  • RobertN pe 30 Iun 2014, 12:38
    Desen

    Am nevoie de ajutor. http://acrilice-pointpen.blogspot.ro/

    0
    0

  • Radut Anca pe 28 Mai 2014, 10:59
    job de acasa

    Buna ziua,sunt mamica de 4 ani si nu ma pot angaja nicaieri deorece nu am nici un ajutor.As dori sa imi oferiti o posibilitate de a lucra de acasa! Sunt o persoana dinamica,zambitoare,energica,imi place sa lucrez cu oamenii.Stapanesc lb engleza foarte bine scris si vorbit deoarece am lucrat timp de 6 ani pe un vas de croaziera unde am si excelat de la ospatar la Maneger Restaurant.Va multumesc si sper ca imi veti intinde o mana de ajutor.Va doresc o zi frumoasa!!!

    0
    0

  • leonamari pe 26 Mai 2014, 22:22
    Buna

    Buna, daca iti plac produsele Oriflame, ai acum sansa sa le cumperi cu 23% -40% reducere. Daca vrei sa castigi si banuti, oferta este chiar mai generoasa. Inregistreaza-te acum, sau contacteaza-ma pentru detalii! Te poti inscrie direct aici: http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=465570 E-mail ln_anamaria@yahoo.com

    1
    0

  • Emil pe 14 Apr 2014, 14:50
    Culegere texte

    Am fost tasterist la o tipografie de prestigiu din Bucuresti care s-a inchis si as vrea sa lucrez ca si culegator de texte.

    0
    0

  • daniela pe 7 Apr 2014, 14:55
    caut munca la domiciliu

    Sunt inginer textile ,cunosc engleza (nivel mediu) ,germana(incepatori),lucrez hand-made,stiu gramatica si scriu corect,am lucrat in Gemini (proiectare).Sunt serioasa si de cuvant

    0
    2

  • balan pe 16 Mar 2014, 20:50
    loc de munca la domiciliu

    sunt pensionara si ma intereseaza un venit suplimentar,nu imi ajun g banii pentru medicamente. m ar interesa un proiect nou sau munca la pc,sau munca pt. forever..Va multumesc.

    3
    0

  • BELDEA VLADIMIR NICOLAE pe 11 Mar 2014, 09:19
    Traduceri din engleza si in engleza in industria de petrol

    Domnilor. Sunt inginer in industria de petrol si pot face traduceri din si in limba Engleza si Franceza . Doresc sa fac aceste traduceri de acasa.. Cu stima

    0
    0

  • Andreea pe 8 Mar 2014, 17:13
    culegator texte/specialist in relatii publice

    Buna ziua, Ma intereseaza unul dintre aceste joburi ce se pot desfasura de acasa. Daca selectati colaboratori, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail. Am lucrat ca si redactor la un ziar local si stapanesc foarte bine lb. Engleza. Va multumesc!

    0
    0

  • Robert pe 22 Feb 2014, 08:29
    Buna ziua

    as dorii sa ma inscriu la web developer. cunosc si stiu HTML/PHP, web si graphic design, si as vrea sa castig bani din ceea ce stiu sa fac. daca ma puteti ajuta sau sa imi dati un sfat ce as putea face si cum as putea incepe sunt bucuros sa va ascult. O zi buna!

    0
    0

  • DANA pe 21 Feb 2014, 22:11
    lucrul de acasa

    Sunt interesata ulegator de jobul culegator de texte.Va rog sa ma contactati pe e-mail.Va multumesc!

    0
    0

  • Cosmin pe 6 Feb 2014, 10:39
    munca la domiciliu!

    As dori sa stiu mai multe detalii despre culegator de texte , mar interesa un venit pentru acasa part-time pe adresa: cosmin_ccs@yahoo.com.

    0
    0

  • dia pe 28 Ian 2014, 01:19
    HELP!

    mi-ar placea sa fiu culegator de texte. n-ar fi rau nici daca as lucra in relatii publice. daca este nevoie, contactati-ma pe email.am lucrat in invatamant.

    5
    0

  • dan pe 27 Ian 2014, 14:01
    solicitare

    m-ar interesa culegator de texte as dori mai multe detalii va rog,multumesc!!!!!!!!!!

    0
    0

  • gabriela pe 26 Ian 2014, 19:09
    culegator de texte

    as dori sa afllu mai multe informatii despre job ul culegator de texte si de asemenea si despre verificarea gramaticala va multumesc

    0
    1

  • gina pe 25 Ian 2014, 12:10
    lucru acasa

    ma intereseaza un job ca specialist in relatii publice si culegator de texte ma puteti contacta la adresa de mail

    0
    0

  • MAnca pe 15 Ian 2014, 16:38
    Job

    Buna ziua, Sunt interesata de un job culegator texte...cum procedez?

    0
    0

  • cornelut pe 10 Ian 2014, 08:55
    job acasa

    am omis sa scriu doresc toate aceste sa le fac acasa

    2
    0

  • CORNEL pe 29 Dec 2013, 14:11
    WEB DEVELOPER

    O DOAMNA SPUNE CA REALIZEAZA PAGINI WEB SI CASTIGA DE ACASA. SI EU AM CEVA CUNOSTINTE, AM SI NISTE CARTI...DAR UNDE LE POT VINDE ? ADRESA MEA ESTE ...cornel6868@gmail.com

    3
    0

  • Nigavicentiu pe 24 Dec 2013, 20:53
    Munca la domiciliu

    Eu 1 lucrez... Bine nu lucrez joc un joc de strategie online si fac in jur de 40 euro la 2 saptamani 10 min zilnic.... www.mvopportunity.webs.com Incercati si voi!

    1
    0

  • isarii pe 12 Dec 2013, 21:11
    job traduceri franceza

    Sunt profesor de franceza,peste 40 de ani vechime,m-ar interesa sa fac traduceri din franceza in romana,mai ales texte literare.

    1
    0

  • marian pe 5 Dec 2013, 16:54
    Am nevoie de venit suplimentar

    Pot lucra de acasa pentru a face siteuri simple si complexe la preturi foarte avantajoase. Ofer si solicit seriozitate.

    2
    0

  • Lucian pe 27 Nov 2013, 13:08
    Home Business-NOUTATE ca JOB pt.acasa !

    a)Jobul ! O marfa ca oricare alta ! b)Construieste-ti jobul de acasa!Sa ai primul pas spre libertatea financiara ! c)Viata de acasa si succesul cuplului au ca fundament zona comuna de interese ,prin home business . Daca vreti sa aveti planuri comune,viziuni,vise si mai ales pasiuni ,luati exemplul cuplului Natasa-Lucian. Avem un JOB SUPERB ,dar trebuie sa aveti minimum de cunostinte economice,financiare si ale pietei de capital.Timpul trebuie sa-l impartiti cum doriti ,iar banii vor venii in functie de cum va organizati. E-mail:lucian.gavriloiu2808@yahoo.com

    2
    0

  • gabriela pe 27 Nov 2013, 08:57
    as dori un job acasa

    sint o mamica singura si as dori un job de acasa,culegator texte,produse hand mane

    4
    0

  • Lacramioara pe 25 Nov 2013, 11:38
    Job la domiciliu

    Buna ziua, m-ar interesa sa lucrez ca si culegator de texte pentru suplimentarea venitului lunar. Rog oferte serioase. Astept oferte pe e-mail.

    0
    0

  • Anca pe 19 Nov 2013, 09:59
    job urgent

    Buna ziua as fi interesata de un job care sa lucrez acasa.va rog mult contactati-ma.

    4
    0

  • UDRESCU Alina pe 19 Nov 2013, 00:06
    ORICE

    Buna seara.Am nevoie de un job serios..de acasa..Am 30 de ani si 2 fetite. Pot redacta, traduce din / in germana / romana, designer grafician, relatii publice. Ma adaptez usor si repede conditiilor impuse.0748 015 996

    0
    1

  • bolohan ciprian pe 17 Nov 2013, 14:12
    as dori sa lucrez sw acasa

    as dori sa lucrez de acasa

    0
    0

  • loredana pe 9 Nov 2013, 21:27
    PENTRU A GASI UN LOC DE MUNCA

    buna sunt loredana,o persoana activa,impunatoare,inventiva si ma pot descurca sa rezolv orce problema as dori sa fiu contactata de oameni seriosi pe care sa ii pot ajuta atat prin intermediul internetului cat si prin alte inprejurari in schimbul unei sume de bani.Sunt o femeie de incredere si nu o profitoare doar vreau sa castig cati-va banuti pentru familia mea.Ma puteti contacta la nr. de telefon 0733217473

    0
    0

  • Bundy Otto pe 6 Nov 2013, 12:09
    job la domiciliu

    Buna ziua, doresc sa va informez ca sunt interesat de un job la domiciliu. Actualmente sunt pensionar si avand timp liber suficient, doresc sa-l folosesc in mod util. De aceea sunt interesat de a efectua traduceri din limba germana( ideal ar fi texte tehnice, economice) deoarece am pregatirea de inginer mecanic. Cu stima, Bundy Otto Str. Dogenecei, nr.1 325300 - Bocsa Caras Severin T / F: 0355568169 Mobil: 0746025548 E-mail: obundy@yahoo.ro

    0
    0

  • florina ionita pe 28 Oct 2013, 11:28
    culegator texte

    Buna ziua, M-ar interesa acest job deoarece am experienta in redactarea de documente,detin diploma cursuri postuniversitare- Informatica iar cu viteza de scriere stau destul de bine.Va multumesc si astept e-mail de la dvs la adresa : flori_ionita_2010@yahoo.com .

    0
    1

  • florentina rosu pe 28 Oct 2013, 10:19
    culegator texte

    buna ziua, sunt interesata de acest job deoarece sunt casnica si detin diploma de conducere europeana a calculatorului , in ceea ce priveste viteza de scriere stau foarte bine. astept e-mail la florentina.rosu1982@yahoo.com. multumesc anticipat

    0
    1

  • john pe 28 Oct 2013, 10:03
    buna ziua

    ata vrea sa lucrati de acasa cu un salariu atractiv contactatima la numaru de telefon0753839806

    0
    1

  • florentina rosu pe 28 Oct 2013, 10:03
    culegator texte

    Buna ziua, As dori sa lucrez de acasa ca si culegator texte. Astept mail... rog seriozitate maxima.

    5
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod