#WellaSelfie.– un alt mod de a ajuta

Vrei sa te simti responsabil? Vrei sa stii ca si ajutorut tau, oricat de mic, conteaza? Ei bine, fii pe faza! Wella Professionals iti da mana sa fii fashion, dar sa fii totodata parte din proiectul “Wella-Unicef MAKING WAVES”! Cum? Prin lansarea campaniei mondiale #WellaSelfie.
Iata ce e nevoie sa faci. Sa fii activ pe FB si apoi sa faci poze.

Asadar, fa-ti un Selfie intr-o ipostaza care te inspira. Apoi, nu ezita! Posteaz-o pe pagina ta de Facebook cu hashtag-ul #WellaSelfie. Si ai numai de castigat. Atat tu, cat si copiii aflati sub obladuirea UNICEF.

Stiai ca Wella Professionals doneaza pentru fiecare Selfie postat cate 5€ si pentru fiecare 'like' primit, 1€? Asa ca, nu mai sta pe ganduri!  Fii si tu alaturi de noi  perioada 4-19 iunie 2014. Banii stransi vor utilizati pentru finantarea proiectului “Wella-Unicef MAKING WAVES”.


Fiind una dintre cele mai importante mărci de produse profesionale pentru îngrijirea părului, Wella Professionals consideră că are responsabilitatea de a susține atât industria în care activează dar și întreaga societate.
România se confruntă cu provocarea de a asigura tinerilor vulnerabili o educație bună pentru ca ei, mai târziu, să își poată construi un viitor mai bun. De aceea, prin proiectul Making Waves, Wella Professionals împărtășește tinerilor vulnerabili din România pasiunea, creativitatea și competența în hairstyling.

Proiectul Making Waves fost lansat la nivel internațional în anul 2010 iar prima țară care a beneficiat de suportul Wella Professionals și Unicef a fostBrazilia. Absolvenți ai centrului din Brazilia și-au găsit locuri de muncă în saloane sau chiar și-au deschis propriile saloane.
Mai important decât atât, au devenit independenți din punct de vedere financiar, lucru ce le-a permis multora să-și îmbunătățească situația familială și să depășească pragul sărăciei. ÎnRomânia, primul Atelier de Formare Profesională a fost deschis la Focșani, în luna septembrie 2013. Ionuţ Căpăţână, unul dintre beneficiarii Atelierului deFormare de la Focșani ne-a împărtășit din experiența lui: „Vă spun cu mândrie că fac parte din următoarea generaţie de hairstilişti.
Am ales să particip şi am vrut această meserie din dorinţa de a face omul să arate mai frumos! Este o mare oportunitate pentru noi. Suntem, cu toţii, foarte mulţumiţi, mentorii sunt foarte atenţi, ne învaţă fiecare pas care trebuie urmat pentru a face coafurile să arate...wow!!! Sunt multe de spus, dar vă invităm mai bine la faţa locului ca să vedeţi cu adevărat ce se face în acest Atelier.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod