Turkish Airlines a inaugurat ruta Istanbul - Constanta

Compania aeriana Turkish Airlines a inaugurat vineri 7 iunie, ruta Istanbul - Constanta Noua ruta inaugurata se adauga celor 230 de destinatii pe care compania Turkish Airlines le opreaza in intreaga lume si este a doua destinatie pe care compania o opereza la noi in tara, dupa Bucuresti.
Ruta Istanbul - Constanta va avea 3 curse de saptamna, ce vor fi operate in zilele de  miercuri, vineri și duminică. Tarifele pentru biletele dus –intors de la Istanbul la Constanta sunt disponibile incepand de la 99 euro (inclusiv taxe și impozite). În plus, pentru primele 6 luni de operare la noile destinații, există o ofertă specială pentru membri, cu o reducere de 25%.
 
 
 
Situata în regiunea Dobrogea din România, Constanța este cel mai mare oraș-port de la Marea Neagră. Cu o istorie de aproximativ 120.000 de ani, datând din paleolitic Constanta este una dintre cele mai vechi așezari din regiune.
Constanta are un climat tipic mediteranean, turiștii fiind atrași de izvoarele sale minerale și baile in mare.arii Negre încă experimentează toate cele patru anotimpuri.
 
 
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod