Soţia lui Will Smith i-a furat soţul lui Jennifer Lopez?

Zilele trecute celebra revistă americană "In Touch" anunţa că Will Smith şi Jada Pinkett vor divorţa, dar la nici o zi depărtare cei doi au infirmat zvonurile, precizând într-o declaraţie oficială că sunt încă împreună, iar căsnicia lor este "intactă".

Zilele trecute celebra revistă americană "In Touch" anunţa că Will Smith şi Jada Pinkett vor divorţa, dar la nici o zi depărtare cei doi au infirmat zvonurile, precizând într-o declaraţie oficială că sunt încă împreună, iar căsnicia lor este "intactă". Despre divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anhtony am aflat în urmă cu o lună chiar de la aceştia, după ce au recunoscut într-un comunicat de presă că divorţează de comun acord.
La vremea respectivă s-a vehiculat că motivul sepărarii celor doi cântăreţi este idila care s-a înfiripat între J.Lo şi colegul ei de pe platourile de filmare ale videoclipului "I'm into you", modelul cubanez William Levy.

Iată că în urmă cu puţin timp atât revista In Touch, cât şi site-ul TMZ (cel mai bine cotat site de paparazzi de la Hollywood) anunţă următoarea veste: Marc Anthony nu este tocmai uşă de biserică.
El ar fi flirtat în repetate rânduri cu soţia lui Will Smith pe platourile de filmare ale serialului "Hawthorne", în care cei doi joacă împreună. Mai mult decât atât, sursele amintite titrează că Marc Anthony a mers acasă la Jada Pinkett, iar Will Smith i-a surprins împreună, în ipostaze care nu i-au picat bine.

O persoană apropiată cuplului susţine că Marc a fost acasă la Jada în luna aprilie, ca să vadă cu ea un DVD, fiind surprinşi, mai apoi, de soţul ei, potrivit TMZ.
Iar divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care a venit ulterior, nu a făcut decât să alimenteze suspiciunile actorului. Se consideră că acesta este motivul presupusei despărţiri dintre Will şi Jada.

Până acum, oficial se ştie că Will Smith şi Jada Smith sunt încă împreună, după cum declară cei doi şi mai ştim că atât ea, cât şi Marc Anthony au infirmat zvonurile unei aventuri.
Mai mult, Will şi Jada plănuiesc să dea în judecată revista "In Touch", pentru coperta care titreză: "Două căsnicii distruse. Jada îi fură soţul lui J.Lo!", anunţă dailymail.co.uk.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod