Stilul lunii de la kika sau cum poți să aduci marea la tine acasă

Printre deadline-uri și proiecte, gândul îți zboară deja la plajele cu nisipul fin și auriu, la apa turcoaz a mării, la relaxarea din vacanță. Poți aduce mai aproape marea, folosindu-i culorile și nuanțele surprinzătoare, chiar în amenajarea locuinței tale.
kika, lider european în amenajări interioare, îți propune stilul lunii.  Potrivit oricărui tip de spațiu, stilul marin este un mix între eleganță, simplitate și o adevărată invitație la confort și relaxare. Practic, este o combinație eclectică între modern și vintage, între piese de mobilier alb, potrivite în dining sau dormitor și accesorii cu accente de albastru și roșu, nuanțe în culoarea nisipului, date de parchetul din lemn.

Așadar, folosește alb pentru pereți și pe alocuri, pentru a crea un contrast plăcut, finisează-i cu un tapet în tonuri de albastru marin sau bleu.
Îi poți decora cu tablouri care ilustrează marea, cu rame din scoici ori melci în care sunt fotografii dragi din vacanțele tale la mare, ori cu oglinzi vintage.

Pe patul din dormitor și pe canapeaua din living, pune perne cu motive marine, cu dungi alb -albastre sau în nuanțe puternice de roșu. În ceea ce privește mobilierul, alege unul de culoare albă, cu aspect ușor uzat sau cu elemente de lemn împletit, iar pentru podea, folosește un covor tradițional, în nuanțe de bleu. Așază pe terasă, locul tău preferat pentru a-ți savura cafeaua, o măsuță din lemn, vopsită în albastru puternic și nu uita de șezlong, pe care îl poți acoperi cu o saltea și perne de asemenea în culori marine.

Accesoriile rustice, cum ar fi felinarele cu lumânări, vor da o lumină caldă terasei, iar tabureții din împletituri îi vor invita la relaxare pe musafirii tăi.
Utilizează, în toată locuința, decorațiuni precum ancore, clopoței făcuți din scoici sau corăbii colorate. 

Depozitează-ți lucrurile în coșuri albe sau în culoarea naturală a lemnului, nisipiu, și gata! Te vei simți în propria locuință la fel ca într-o casă de vacanță, în stilul mediteranean întâlnit pe frumoasele insule grecești.

Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod