O nouă ediţie a Caravanei Amway la Iaşi!

Amway România continuă seria de caravane începută în această primăvară, cu un nou eveniment public ce va avea loc la Iaşi, pe data de 28 septembrie în zona Atrium din Palas Mall, începând cu orele 11:00. Ieşenii vor avea ocazia să petreacă o zi specială, în care echipa Amway le va oferi o serie de prezentări profesionale pe teme, precum frumuseţe şi relaxare, secretele gătitului, stil de viaţă sănătos şi îngrijirea casei. Programul va fi completat de tombole cu premii, concursuri şi momente de animaţie a vizitatorilor.
„În cadrul caravanei din Iaşi, Amway a pregătit vizitatorilor o zi plină de distracţie şi culoare, presărată cu momente speciale, în cadrul cărora aceştia vor descoperi inovaţia şi diversitatea produselor noastre. Ne-am propus să instalăm pentru o zi în Iaşi buna dispoziţie, inspiraţia şi încrederea în propriile forţe care se regăseşte în fiecare zi în cadrul echipei noastre“, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.
 
Cele mai cunoscute branduri de frumuseţe, nutriţie şi îngrijire personală din portofoliul Amway vor fi prezentate în cadrul unor demonstraţii şi testări de produse.
Doamnele vor fi răsfăţate cu  sesiuni gratuite de machiaj profesional realizate de specialiştii Amway cu produse marca ARTISTRYTM şi vor afla cu această ocazie sfaturi şi trucuri legate de buna îngrijire a tenului şi de noile tendinţe în machiajul de toamnă. 

ARTISTRYTM, una dintre cele mai apreciate mărci Amway, lider global în frumuseţe şi una dintre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume. Toate produsele din gama Artistry se bazează pe cele mai noi tehnologii şi au fost create de cercetători şi dermatologi ce au colaborat în peste 89 de laboratoare din întreaga lume.

Compania Amway este lider mondial în domeniul industriei vânzărilor directe, pe baza vânzărilor globale în 2012 de 11,3 miliarde de dolari, conform Direct Selling News Global 100, şi datorită eforturilor a peste trei milioane de distribuitori Amway şi peste 21.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi teritorii din întreaga lume.
Fondată în 1959 de antreprenorii Rich DeVos şi Jay Van Andel, în Ada, Michigan, Statele Unite, Amway oferă produse de consum şi oportunităţi de business, susţinute de un lanţ de aprovizionare în agribusiness, producţie şi logistică la nivel global. 

Peste 900 de cercetători, ingineri şi tehnicieni lucrează în 75 de laboratoare R&D şi asigurarea calităţii pentru a susţine dezvoltarea de produse şi a crea o cultură de excelenţă ştiinţifică. 

Cele mai bine vândute mărci Amway sunt vitaminele, mineralele şi suplimentele alimentare NUTRILITE™, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY™ şi sistemele de tratare a apei eSpring™.
Pentru noutăţi privind compania, accesaţi www.amway.ro şi globalnews.amway.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod