Liderul european în produse dedicate somnului intră pe piața românească prin Salterra.ro

Astăzi se lansează Salterra.ro, cel mai complex site multibrand cu produse destinate somnului printr-o investiție de 150.000 de euro. Colecția Salterra reunește 3 branduri din grupul Pikolin, liderul european în producția de saltele: Pikolin, Pikolin Home și Sunlay și 2 branduri locale: Green Comfort și Green Blade.
Salterra se poziționează pe piața românească ca specialist în cultura somnului, construindu-și portofoliul astfel încât să poată răspunde nevoii consumatorului de a găsi într-un singur loc o gamă cât mai variată de produse destinate somnului. Oferta include peste 300 de referințe, de la saltele, microsaltele, somiere, paturi și până la pilote, perne sau protecții de saltea.

Pentru primul an de funcționare Salterra, unic distribuitor în Romania al produselor grupului Pikolin, estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro și un volum de vânzări de aproximativ 4.500 de produse, 60% fiind reprezentat de saltele și microsaltele.
Colecția Salterra include saltele ce înglobează tehnologii variate de fabricare: arcuri (bi-conic, arc continuu și arc impachetat), spumă poliuretanică de înaltă densitate sau cu memorie de formă, latex. Oferta Salterra este completată de microsaltele din materiale naturale, spumă cu memorie de formă sau latex, somiere, perne, pilote, protecții de saltea, așternuturi.

Oferta Salterra este completată de produse business to business dedicate lanțurilor hoteliere, pensiunilor și motelurilor – www.salterra.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod