Incursiune in lumea machiajului

In cadrul evenimentului de saptamana trecuta organziat de L'Oreal Paris am descoperit ca lumea machiajului este ca un basm care iti doresti sa nu se termine niciodata!
S-au lansat produse care aduc de fiecare data ceva inovator fie in formula, fie in tehnologie si culoare. Ani de cercetare stau in spatele fiecarui produs nou lansat. Astazi laboratoarele L'Oreal Paris make-up nu gandesc doar o formula, ci un concept pentru fiecare produs. Totul este luat in calcul - de la designul packului pana la senzatia pe care o starneste acel produs in momentul aplicarii.

Incursiunea in universul machiajului L'Oreal Paris este o poveste care chiar nu se sfarseste niciodata! Este un sir lung de intamplari fantastice si minuni care devin realitate odata ce descoperi ca promisiunile din spatele fiecarui produs nu sunt doar vorbe ci...
fapte.

Am descoperit impreuna fondul de ten Mat Magique pentru ten impecabil, mascara False Lash Wings pentru gene ca aripile de fluture si colectia de lacuri de buze gurmande Shine Caresse. Sa fie acesta trusoul Printeselor? Poate... Sau sa fi aflat L’Oreal Paris care sunt secretele zanelor?

Poate... cate un pic din fiecare si toate laolalta, pentru ca Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L'Oreal Paris, a spus ca acestea sunt produsele must-have ale fiecarei printese in acest sezon. Si pe buna dreptate, nu suntem toate printese?.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod