Franke sărbătoreşte „Ziua Clătitelor”

Franke, lider mondial în producția de sisteme de bucătărie, vine în întâmpinarea spectatorilor piesei de teatru „Boeing Boeing” cu o surpriză, oferind în pauza dintre reprezentații un spectacol culinar de excepție alături de criticul de gastronomie Dan-Silviu Boerescu cunoscut sub numele de Bucătărescu.
Evenimentul va avea loc pe data de 2 februarie 2013. Această dată reprezintă în Franța ziua „La Chandeleur”, zi dedicată clătitelor graţie obiceiului păstrat de francezi de a oferi oaspeților deliciosul desert.

Franke, sponsor al piesei de teatru „Boeing Boeing”, vrea să le ofere spectatorilor o surpriză plăcută şi îl invită pe Bucătărescu să-și arate măiestria în domeniul gastronomic prin prepararea a opt tipuri diferite de clătite utilizând sistemele de bucătărie puse la dispoziție de Franke.
Piesa „Boeing Boeing”,  a avut premiera la Paris în anul 1960, urmând apoi să fie pusă în scenă  la Londra şi New York.  A fost, de asemenea, ecranizată pentru marele ecran cu Tony Curtis și Jerry Lewis în rolurile principale, iar în 1991 a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa franțuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri în scenă.

În Romania, piesa susţinută de Franke are o distribuție ce cuprinde nume sonore precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici,  Lucian Ghimisi,  Marius Gilea și Maria Buză, iar printre membrii echipei artistice se regăsesc Serban Pui, Irina Margareta Nistor şi Adina Buzatu.
Bucătărescu va invita și actorii piesei de teatru “Boeing Boeing” să participe la acest show culinar, astfel aceștia vor delecta publicul nu doar cu talentul actoricesc ci şi cu îndemânarea în prepararea clătitelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod