Eyes Wide Shut - Revelion 2013 alaturi de Daniel Lazar, Lora si Dan Badea la Metropolitan Bucuresti

Revelionul 2013 se petrece la Metropolitan Club & Events care a pregatit pentru seara de 31 decembrie 2012 petrecerea totala.
Toata lumea buna a Bucurestiului va fi prezenta la “Eyes Wide Shut – New Year’s Eve Party” unde toti cei invitati vor spune impreuna “Bun venit” lui 2013. Pentru ca vorbim de multa muzica buna dar mai ales live, de artisti desavarsiti, doua scene, un cadru de film, modern si in acelasi timp enigmatic, de multe alte surprize si bineinteles, de un meniu de exceptie … vorbim de, cu siguranta, “cea mai tare petrecere de Revelion din capitala“.

Daniel Lazar alaturi de bandul sau, Lora si Dan Badea vor fi acolo si se vor ocupa de partea de entertainment a intregii nebunii pentru ca totul se va transforma intr-o nebunie.


Ceea ce se pregateste echipa de la Metropolitan Club & Events pentru “Eyes Wide Shut – Revelion 2013″ va naste exact genul de petrecere pe care nu trebuie sa o ratezi fiindca, dupa aceea, povestile nu vor putea suprinde in totalitate atmosfera si tot ceea ce se va fi intamplat.

Accesul este pe baza de invitatie iar pretul meniului de 89 de euro / persoana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod