Dorna lansează prima fereastră interactivă din România: Fereastra de speranţă

Anul acesta, Dorna a extins promisiunea de susţinere a copiilor născuţi prematur şi către mame şi a creat prima fereastră interactivă din România - Fereastra de speranţă. Această inițiativă este parte a campaniei „Grijă pentru copii”, dezvoltată de Dorna împreună cu Organizația Salvaţi Copiii, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de îngrijire a nou-născuților prematur.
Începând cu luna aprilie a acestui an, în maternitatea Polizu, fereastra care desparte mamele de salonul de terapie intensivă unde se află bebeluşii născuţi prematur a devenit Fereastra de speranţă. Pe această fereastră sunt afișate în timp real mesaje de încurajare pentru mamele de copii prematuri, mesaje ce pot fi trimise de oameni din întreaga țară, printr-o simplă accesare a site-ului www.grijapentrucopii.ro.

De la instalarea Ferestrei de Speranță, la începutul lunii aprilie, au fost trimise până acum peste 1.000 de mesaje de încurajare.

În maternitate, mama unui copil născut prematur petrece doar câteva minute pe zi cu bebeluşul ei.
În rest, e doar aşteptare. Aşteptare care poate dura chiar şi câteva luni.

Mesajele de susţinere pentru mamele copiilor născuţi prematur pot fi trimise de oriunde, accesând site-ul www.grijapentrucopii.ro. Mesajele vor apărea pe Fereastra de Speranţă instalată în maternitatea Polizu şi vor da speranţă mamelor ce îşi privesc copiii prin geamul de sticlă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod