Catalin Botezatu, dans romantic cu Mihaela Borcea la cina caritabila!

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea au oferit un dans de senzatie in cadrul cinei caritabile “Impreuna pentru un zambet” pe care au organizat-o impreuna cu renumitul nutritionist italian Gianluca Mech.

La Palatul Parlamentului, in impozantul Salon Brancovenesc, cei trei au luat parte la eveniment alaturi de invitati din lumea afacerilor, a politicii si a showbiz-ului, atat din Romania, cat si din Italia. Au fost prezenti, printre multi altii, Tania Budi, Mihaela Drafta, Giulia Nahmany, Doina Melinte, Galina.

Fetele din trupa Amadeus, Sophia si cunoscuta artista din Italia, Luciana Martini, au oferit recitaluri live, ridicand invitatii de la mese pentru dans.

Astfel se face ca unul din momentele aplaudate ale serii a fost cel cand Catalin Botezatu a invitat-o la dans pe Mihaela Borcea, pe acordurile piesei “To Love Somebody”, a celor de la Bee Gees, interpretata de aceasta data de Luciana Marini. “Nici nu sti cum este sa iubesti pe cineva”, sunt versurile refrenului celebrei piese care l-a facut pe cunoscutul designer sa lacrimeze.

Cina caritabila a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace din judetul Giurgiu. Invitatii s-au aratat impresionati de cazurile nevoiasilor si s-au implicat donand bani pentru achizitionarea de haine, alimente si medicamente.

Initiativa acestui proiect i-a apartinut nutritionistului italian Gianluca Mech, prezent din ce in ce mai des in Romania, odata cu introducerea pe piata a dietei Tisanoreice, promovata si de Mihaela Borcea.

Evenimentul de la Palatul Parlamentului a coincis cu ziua lui de nastere, astfel ca, in toiul petrecerii, a fost adus un tort supraetajat din inghetata alaturat unei constructii din ciocolata reprezentand initiala G ornata cu multe inimi colorate.


In cadrul evenimentului, Mihaela Borcea a primit de la Fundatia Crucea Alba titlul de Ambasador al Sanatatii Materne in Romania, distinctia fiind argumentata astfel: “Mihaela Borcea este o mama cu experienta vasta, o femeie care a stiut sa treaca cu gratie prin furtunile vietii, o doamna adevarata!”.

La randul lui, Gianluca Mech a primit de la Mihaela Borcea un certificat care atesta ca este detinatorul unei stele pe cer din constelatia Sagetatorului.

Catalin Botezatu a avut o aparitie extrem de eleganta la evenimentul caritabil. Designerul a imbracat un costum Tom Ford, accesorizat cu papion negru din portelan si pantofi serie limitata, comandati in Italia la celebrul targ Pitti Uomo, ce vor fi lansati pe piata abia in 2014. Botezatu a purtat ochelari de vedere John Richmond, curea Yves Saint Laurent si bratari cu briliante si ceas Ice Cube Cartier.

Mihaela Drafta a avut, la randul ei, una din cele mai apreciate aparitii vestimentare ale serii. Designerul vestimentar, care isi lanseaza maine noua colectie “Glitter”, a optat pentru o rochie neagra, creatie proprie, din matase naturala, cu insertii de pietre Swarovski albe si negre pe piept si umeri supradimensionati din tafta.

Cazurile sociale care au stat la baza acestui eveniment sunt cu adevarat impresionante.  

“Cand mi-au povestit Mihaela si Gianluca de situatia celor sase familii, am decis sa ma implic cat pot de mult in acest proiect. Indiferent de cat de bine sau de rau ne-a mers in ultimul an, trebuie sa ne gandim ca langa noi exista oameni care traiesc sub pragul saraciei, in disperare, fara perspective. Au dreptul macar la sarbatori fericite, daca nu de un ajutor pe termen lung”, a declarat Catalin Botezatu.

“Am aflat de cazurile acestor familii de la preotul Catalin prin intermediul celor de la Antena 1. Vreau sa cred ca ne putem uni fortele si sa venim in ajutorul lor. Avem nevoie de oameni buni, cu suflet, care sa o faca cu draga inima”, a marturisit Mihaela Borcea.

La randul lui, nutritionitul italian Gianluca Mech, cel care a adus in Romania produsele si conceptul dietei Tisanoreice, isi doreste ca prin acest eveniment sa lanseze un lung sir de proiecte cu caracter caritabil, pentru ca in viitor si alti oameni saraci sa beneficieze de sprijinul celor pentru care a pune o paine pe masa zilnic nu reprezinta o dificultate. “Sa nu uitam ca in timp ce noi ne dorim cadouri care mai de care mai costisitoare, altii nu au ce pune pe masa in ziua de Craciun”, declara Gianluca Mech.

Invitatii evenimentului “Impreuna pentru un zambet” au ajutat sase familii aflate in situatii limita.

1.    Familia Susanu a fost dezbinata de un incendiu care le-a mistuit casa. Mama a plecat cu fata cea mare, lasandu-si sotul alaturi de cei doi baieti, in varsta de 3 si 8 ani. Barbatul munceste cu ziua, insa nu are bani sa ii intretina pe cei mici. Copiii au nevoie de imbracaminte, incaltaminte, dar si rechizite pentru scoala, avand in vedere ca isi doresc sa studieze si sa se realizeze in viata.

2.    Familia Stanescu este compusa din tatal paralizat si o fiica de 14 ani. Mama ei a murit, lasandu-i intr-o situatie critica. Adolescenta merge la scoala, este o eleva foarte buna, insa sufera de depresie dupa ce si-a pierdut mama. In afara orelor de curs, sta inchisa in casa, intr-o saracie si mizerie crunta, si refuza sa comunice cu cei din jur. Preotul Catalin sustine ca tanara ar avea nevoie de consiliere psihologica pentru a se putea pune pe picioare si a-si gasi un rost in viata. In plus, are nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite scolare si alimente.

3.    Familia Butnariu are patru copii. Mama prezinta un retard mintal, iar tatal este cel care este nevoit sa ii intretina pe toti muncind cu ziua pe unde apuca. In lipsa lui, baiatul cel mare, in varsta de 11 ani, are grija de mama si de fratii lui cei mici. Cu totii au nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite scolare si alimente.

4.    Familia Amuza are doi copii, cel mare fiind un ajutor de nadejde al preotului Catalin. In ciuda eforturilor, parintii lui nu si-au gasit in ultimii doi ani un loc de munca. Traiesc cu totii din ajutoare sociale. Copiii, o fetita de 4 ani si un baiat de 14 ani, au nevoie de haine si incaltaminte, precum si de un frigider in care sa isi conserve mancarea de zi cu zi.

5.    Sotii Mierlea au patru copii, trei fete si un baiat, cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani. Cu totii au nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite scolare si alimente, avand in vedere ca parintii castiga cat abia sa poata manca zilnic cate ceva pentru a nu muri de foame.

6.    Familia Pleava este compusa dintr-un tata vaduv si un singur fiu, Petrisor, in varsta de 14 ani. Cei doi abia daca se descurca cu banii pe care barbatul ii castiga din munca zilnica prost platita. El spera ca adolescentul sa poata sa isi termine studiile pentru a putea avea apoi un loc de munca.

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod