AVON Beauty Service - primul serviciu gratuit de make-up la tine acasă sau la birou

AVON România aduce frumusețea și secretele ei mai aproape de femei, prin lansarea primei aplicații de Facebook în cadrul căreia consumatoarele se pot înscrie pentru o ședință gratuită de make-up, acasă sau la birou.
Eforturile zilnice pentru a arăta minunat devin trucuri accesibile oricărei femei cu ajutorul noului serviciu, ce le oferă femeilor posibilitatea de a se bucura gratuit, împreună cu prietenele lor, de consilierea și ajutorul make-up artiștilor AVON.

Lansarea aplicației are la bază un concept inovator: servicii de make-up acasă sau la birou, la cererea clientelor. Cu ajutorul aplicației, AVON se angajează să le ofere consumatoarelor sale, oriunde s-ar afla acestea, un serviciu de tip „pop-up”, care le aduce și alte avantaje: să testeze cele mai noi produse AVON, să le comande pe loc și, de asemenea, să beneficieze de sfaturile personalizate ale experților în make-up.
AVON Beauty Service va putea fi accesat pentru cele mai diverse ocazii: petrecerile organizate la birou, petrecerile școlare (precum Balul Bobocilor), aniversări, nunți sau orice alt eveniment privat sau corporate, de fiecare dată când este nevoie de un machiaj impecabil.

Pentru a se bucura de beneficiile AVON Beauty Service, consumatoarele sunt invitate să acceseze aplicația de pe pagina oficială de Facebook, AVON Space (https://www.facebook.com/AvonSpace), și să completeze formularul împreună cu cel puțin 14 prietene.
Odată ce înscrierea a fost confirmată, AVON va trimite o echipă de specialişti la adresa la care serviciul a fost solicitat, pentru a oferi grupului de prietene nu doar un make-up spectaculos, ci și sfaturile de care acestea au nevoie pentru a realiza apoi singure un machiaj reuşit, cu produsele care li se potrivesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod