Jamie Lee Curtis, declarație curajoasă împotriva standardelor de frumusețe: „Pur și simplu nu mă uit în oglindă”

Actrița Jamie Lee Curtis și-a împărtășit părerea despre ideea de "anti-îmbătrânire", iar discursul ei puternic despre frumusețea naturală a ajuns la inimile multora.

Îmbătrânirea este unul dintre cele mai mari daruri pe care ni le poate oferi viața. Iar acum, cu atâtea descoperiri științifice, este cu adevărat o etapă minunată de experimentat.

Declarațiile actriței Jamie Lee Curtis pline de înțelepciune i-a făcut pe mulți să fie cu adevărat optimiști în ceea ce privește îmbătrânirea.

De la stânga la dreapta: Goldie Hawn, Vanessa Williams și Deepak Chopra

 

Există o adevărată campanie care susține frumusețea îmbătrânirii


Jamie Lee Curtis nu este doar o actriță, producător și autor.

Ea este, de asemenea, o activistă binecunoscută și membră a unei fundații numită Radical Reframing Age.

Ea este un mentor și un participant activ la summiturile fundației, împreună cu alte celebrități, precum Goldie Hawn, Vanessa Williams și Deepak Chopra.

Toate aceste vedete sunt acolo pentru a oferi o nouă viziune asupra îmbătrânirii și pentru a-i face pe oameni să privească acest proces inevitabil dintr-o perspectivă nouă, total optimistă.

Jamie Lee Curtis îndeamnă oamenii să nu mai folosească cuvântul "anti-îmbătrânire"


Discursul lui Jamie Lee pentru summitul Radical Reframing Age a început cu o cerere simplă, dar foarte importantă.

Ea a îndemnat oamenii să scoată cuvântul "anti-îmbătrânire" din vocabularul lor.

"Acest cuvânt, <<anti-îmbătrânire>>, trebuie oprit", a spus ea. "Sunt pro-îmbătrânire. Vreau să îmbătrânesc cu inteligență, grație și demnitate, vervă și energie. Nu vreau să mă ascund de asta."

Actrița are un mod inedit de a-și accepta corpul


În interviul său cu Maria Shriver din 2022, o fondatoare a Radical Reframing Age, Jamie Lee a vorbit despre modul în care își acceptă propriul corp. Secretul ei este simplu: să nu te uiți tot timpul în oglindă.

"Nu neg cum arăt, desigur, am văzut cum arăt", a mărturisit ea.

"Încerc să trăiesc în acceptare. Dacă mă uit în oglindă, îmi este mai greu să fiu în acceptare. Sunt mai critică. În timp ce, dacă pur și simplu nu mă uit, nu sunt atât de îngrijorată de asta."

Jamie Lee și-a împărtășit părerea despre frumusețea naturală


Jamie Lee și-a exprimat părerea despre standardele de frumusețe și frumusețea reală pe rețelele sociale, iar aceasta a avut un impact puternic.

Ea a scris: "În lume, există o industrie – o industrie de miliarde de dolari, trilioane de dolari – despre ascunderea lucrurilor.
Corectori. Modelatoare de corp. Umpluturi. Proceduri. Îmbrăcăminte. Accesorii de păr. Produse pentru păr. Totul pentru a ascunde realitatea a ceea ce suntem. Și sfatul mea pentru toată lumea a fost: vreau să nu ascundem nimic."




Surse: brightside/ today/ thedrewbarrymoreshow
14 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod