Aroganța îți fură încrederea în sine. Învață cum să o eviți în viața ta!

Ai idee cum îți afectează aroganța încrederea în sine? Cât are de suferit capacitatea ta de a te simți confortabil în orice situație? Iată de ce ar trebui să eviți aroganța în viața de zi cu zi!

Aroganța este o frică ascunsă care îți fură încrederea în sine


Scad șansele de a realiza ceea ce îți dorești, deoarece vocea interioară intră în pilot automat și rămâi blocat într-o buclă care are ca rezultat doar același nivel al succesului. Dacă te simți lipsit de încredere, dar vorbești prea mult sau nu împărtășești niciodată ceea ce gândești, crezi că visurile tale vor rămâne doar visuri, poate că este momentul să îți verifici atitudinea față de aroganță.
Te uiți la alți oameni și te întrebi de ce nu poți fi la fel ca ei? De ce nu poți fi încrezător și relaxat? Iar primul lucru pe care îl constați la nivel interior este că persoanele acelea sunt mai bune decât tine, că sunt de mai mult timp în domeniu. Ce poți avea de câștigat cu aceste gânduri?

Ideea nu este doar să îți împărtășești gândurile cu adevărat personale pe care le ai. Însă atunci când lași gândurile să ia ființă în mintea ta, acestea pot avea un impact semnificativ asupra acțiunilor și rezultatelor tale.
Iar dacă vrei să obții rezultate mai bune, trebuie să îți schimbi modalitatea de gândire. 

Mai întâi, trebuie să devii conștient de modelele automate de gândire pe care le ai. Depinde de tine când alegi să le oprești ulterior. De exemplu, dacă ți se spune că trebuie să renunți la cofeină pentru sănătatea ta, ești genul de persoană care se oprește exact în acel moment? Sau ești genul de persoană care limitează consumul de cafea în fiecare zi până când ajunge la obiectivul propus? Preferi o aplicație care te motivează? Ești genul de persoană care studiază alternativele și renunță complet la cofeină sau te întrebi de ce ți se întâmplă ție aceste lucruri.
În cele din urmă, trebuie să fii conștient de gândurile automate pe care le creează mintea ta. Oprește-le la mijloc. Alege o idee nouă, mai motivantă și mai pozitivă în schimb. În mod ideal, ar trebui să faci câte un pas către scopul tău în fiecare săptămână. În plus, este important să faci o listă cu faptele care te ajută să îți remodelezi gândirea, pentru a te ajuta să apreciezi lucrurile la care te pricepi foarte bine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod