Miranda Kerr prinde aripi: Supermodelul ar putea redeveni „îngerul“ casei Victoria's Secret

La doi ani de la despărţirea de celebrul brand, vedeta australiană în vârstă de 32 de ani îşi negociază întoarcerea. Se vorbeşte de un contract de peste 3 milioane de dolari.

În 2013, legătura dintre Miranda Kerr şi Victoria's Secret s-a rupt, iar despărţirea părea definitivă, pe fondul zvonurilor că top modelul australian are o personalitate complicată şi e foarte dificil de lucrat cu ea. Timpul oferă, însă, multe surprize şi iată că Miranda Kerr este din nou pe punctul de a lucra pentru celebra casă.

Starul în vârstă de 32 de ani va participa la prezentarea pe care Victoria's Secret o va organiza în luna noiembrie. O sursă din interiorul casei de modă a declarat pentru TheFix că Miranda Kerr îşi negociază întoarcerea pentru o sumă estimată la 3,8 milioane de dolari, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit sursei amintite, ea va lucra pentru Victoria's Secret atât ca model, cât şi ca designer.

"Miranda şi VS sunt în discuţii pentru o colecţie, iar ea va fi îngerul-surpriză de pe podium când show-ul se va întoarce la New York", a spus persoana citată.

Tradiţionala prezentare a brandului de lenjerie, Victoria's Secret Fashion Show, va avea loc din nou la New York, în noiembrie, după ce anul trecut a fost organizată la Londra.

Miranda Kerr a cunoscut celebritatea după ce a devenit "îngerul" VS, ea fiind primul model australian care a luat parte la prezentarea anuală.
Alte modele, printre care Abbey Lee Kershaw, Jessica Hart, Elyse Taylor şi Shanina Shaik, au călcat pe urmele ei şi au devenit cunoscute în modelling. În 2013, Victoria's Secret nu i-a mai reînoit contractul Mirandei, iar Us Weekly a scris că ea avea o reputaţie proastă şi nu mai aducea profit pentru brandul de lenjerie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod