Horoscopul săptămânii 6-12 februarie. Fecioara face o greșeală mare

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta îți vei dori să petreci momente grozave alături de prieteni și familie.

Cu toate acestea, tu și soțul/soția tău/ta nu aveți o săptămână bună în ceea ce privește relația sentimentală. Drept urmare, astrele îți recomandă să te abții de la a-i impune partenerului/ei părerile tale.

Potrivit horoscopului, dispoziția ta proastă sau schimbările de temperament pot distruce planurile pe care ți le-ai făcut cu persoana iubită.

Bani

Săptămâna aceasta, ia în considerare opțiunile cu atenție, deoarece poate fi momentul ideal pentru planuri de viitor. Îți poți îndeplini obiectivele financiare pe termen lunf, dar trebuie să începi imediat planificarea.

Dacă ești implicat/ă într-o afacere, aceasta va merge bine și vei avea profit. Încearcă să pui niște bani deoparte pentru nevoile tale viitoare.

Horoscopul financiar din această săptămână sugerează că investițiile îți pot crește bogăția.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Astrele prezic că în această săptămână vei accepta lucrurile așa cum sunt la momentul actual. Vei simți un plus de afecțiune și căldură pentru partener/ă și veți avea și câteva întâlniri romantice.

Horoscopul prezice că în viitor, legătura ta cu soțul/soția va deveni mai puternică datorită înțelegerii de care dai dovadă.

De asemenea, vei îndeplini cerințele familiei și prietenilor tăi și vei petrece un timp minunat cu cineva anume.  

Bani


Din punct de vedere financiar, aceasta săptămână va fi probabil una de succes. Există șansa ca investițiile anterioare să fie recuperate.

Când iei un împrumut sau intri la o loterie, fii extrem de precaut/ă.

Posibilele probleme din aceste zile includ costul mașinilor și școlarizarea copiilor. Cu toate acestea, astrele prezic că ai putea câștiga o sumă considerabilă de bani și te vei descurca fără complicații.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Săptămâna nu va fi nici bună, dar nici rea în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești căsătorit/ă, ar putea dura puțin mai mult pentru a rezolva unele probleme. Așadar, așteaptă momentul potrivit și apoi totul va reveni la normal. Vei continua să fii devotat/ă și fidel/ă partenerului/ei.

Potrivit horoscopului din aceste zile, va exista un sentiment de sacrificiu pentru cei dragi. Ar trebui să treci cu vederea defectele celor dragi. Abilitatea ta de a comunica eficient te poate ajuta să treci pentru momentele dificile din relațiile tale.

Bani

Începutul săptămânii ar putea fi dificil din cauza grijilor legate de bani. Abține-te de la asumarea oricăror responsabilități importante la înceoutul săptămânii pentru a preveni problemele în îndeplinirea obligațiilor tale.

Pe parcursul weekendului este posibil să poți dezvolta un plan mai eficient. Abilitatea de a lua decizii mai bine informate ar crește dacă ai avea o putere financiară mai mare.

Horoscopul financiar din această săptămână sugerează că ar putea exista oportunități care generează bani.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Potrivit horoscopului dragostei din această săptămână, este posibil să existe o sursă de stres prezentă, deoarece tu și persoana iubită nu comunicați.

Nu poți face mare lucru pentru a schimba situația decât să reflectezi și să identifici problemele din relație. Astrele te îndeamnă să mărturisești tot ce ai pe suflet.

Dacă ești singur/ă, ai putea primi propuneri atrăgătoare de a începe o relație. Membrii familiei te vor încuraja.

Bani

Săptămâna aceasta vei beneficia de ceva bonusuri și bani în plus, deoarece afacerile tale ar putea merge mai bine din punct de vedere financiar.

Este posibil să ai o șansă fantastică de a-ți crește profitul în activitatea de lucru.

Ai o mulțime de responsabilități provocatoare în față, dar nu întâmpini probleme în a le cuceri și vei realiza lucruri mărețe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Astrele prezic că în această sătămână, unele resentimente mai vechi pot reapărea brusc în relația ta. Tu și partenerul/a de viață trebuie să lăsați lucrurile să curgă natural și să înveți să ierți.

Pentru a avea o relație de succes, cuplurile căsătorite ar trebui să se abțină de la o atitudine de snob și să fie atente la punctul de vedere al partenerului. În acest caz, relația cu soțul/soția ar trebui să meargă bine.

Bani

Este posibil să trebuiască să acționezi imediat dacă întâmpini probleme pe plan financiar. Ar putea fi necesar să îți amâni puțin planurile făcute pentru aceastăă săptămână, astfel încât să te poți concentra pe problema în cauză.

Conform horoscopul financiar din această săptămână, achiziționarea unei noi locuințe sau un nou loc de muncă ar putea fi avantajoase pentru tine.

În loc să îți reprimi ideile și emoțiile negative, canalizează-le în ceva constructiv care va funcționa în cele din urmă în favoarea ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Nu ar trebui să crezi că ți se cuvine totul, deoarece e o gândire foarte greșită. Chiar dacă ești determinat/ă să obții ceea ce îți dorești, asigură-te că și partenerul/a tău/ta are grijă de propria-i persoană. În caz contrar, se poate simți abandonat/ă, ceea ce ar putea avea un efect negativ asupra relației voastre.

Astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la programul tău agitat și să-ți faci timp pentru cineva de care îți place.

Dacă ești căsătorit/ă, trebuie să vorbești cu soțul/soția despre situația voastră financiară și planurile de viitor.

Bani

Situația ta financiară va rămâne favorabilă în cea mai mare parte a săptămânii. Pe măsură ce săptămâna se apropie de sfârșit, vei vedea cu siguranță unele mici progrese.

Pentru gestionarea banilor, planificarea și rațiunea pot fi utile.

Chiar dacă nu ai probleme pe acest plan, astrele îți dugerează să ai un plan de rezervă și să te pregătești și pentru situații neprevăzute.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Poate că dragostea este dificilă uneori. Conform horoscopului dragostei din această săptămână, evită să faci atâtea sacrificii pentru a-ți face partenerul/a fericit/ă, sperând că vei primi afecțiune. Lasă lucrurile să se întâmple spontan!

Cuplurile căsătorite ar trebui să ia măsuri pentru a atenua grijile soțului/ei și pentru a promova o relație fericită și iubitoare.

Familia ta te va încuraja în toate eforturile tale și vei avea parte de o viață bazată pe încredere și iubire. Respectă intimitatea și demnitatea celui/celei de lângă tine, dar reține că ar trebui să faci ocazional unele verificări.

Bani

Alegi să îți schimbi strategia de lucru, deoarece părea că recompensele tale financiare încetinesc puțin. Rentabilitatea investițiilor nu este una prea mare, așadar e necesar să iei măsuti.

Supărarea ta poate fi cauzată de creșterea cheltuielilor.

Dacă ai cerut un împrumut, banca ți-l va acorda.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă ai o veste de dat partenerului/ei, acestea este momentul potrivit să o faci.

Pentru a avea parte de tandrețe și plăcere în relația ta, astrele te sfătuiesc să fii mai amabil/ă cu soțul/soția. Va fi fericire peste tot, iar cuplul din care faci parte va deveni mai puternic.

În plus, conform horoscopului dragostei din această săptămână, cu ajutorul persoanei iubite vei putea avea grijă de toată lumea, iar dragostea ta va progresa rapid.

Bani

Având în vedere horoscopul tău pentru întreaga săptămână, potențialul tău de câștig pare luminos.

Ar fi avantajos să faci investiții suplimentare, care pot oferi profituri surprinzător de mari. Șansele pot fi în favoarea ta dacă ești atent/ă la oportunitățile din jur.

În weekend va fi apogeul succesului tău financiar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, vei înțelege în sfârșit că resentimentele te limitează atât pe tine, cât și pe cel/cea de lângă tine, afectându-vă astfel relația. Toate aceste amintiri negative te irită, așa că lasă-te să dispară. Fără îndoială, bucuria și iubirea vor apărea în viața dacă dacă faci asta.

Dacă ești singur/ă, te poți trezi făcând primii pași spre persoana pe care o placi. Va exista o îmbunătățire în această săptămână. Când se va prezenta o ocazie, vei profita negreșit de ea.

Bani

Astrele te sfătuiesc să îți monitorizezi mai atent cheltuielile în această săptămână. Sunt așteptate cheltuieli inutile pe haine și îngrijire, dar acești bani ar putea fi folosiți pentru a plăti datorii sau pentru a cumpăra obiecte chiar necesare.

Dacă ai o afacere, ai putea avea profit. Cu toate acestea, apar cheltuieli imprevizibile pentru sănătate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, viața ta amoroasă va intra într-o fază magnifică. Soțul/soția tău/ta depune eforturi pentru a te trata așa cum îți dorești. Pentru a-i menține motivația, ar trebui să îi răspunzi în același mod și să-ți exprimi recunoștința.

Cuplurile căsătorite trebuie să înțeleagă valoarea cooperării. Pentru a oferi fericire și optimism relațiilor lor, ei trebuie să-și asume mai multe îndatoriri.

Nativi care au probleme în a-și găsi dragostea, vor vedea o îmbunătățire. Vei depăși o barieră care te va ajuta să fii mai aproape de o persoană specială.

Bani

Nu vei simți nicio tensiune în ceea ce privește banii, datorită îmbunătățirii situației tale financiare din această săptămână.

Pe tot parcusul săptămânii, situația ta va fi stabilă. Orice restanță va fi rezolvată în aceste zile.

Ia în considerare investițiile pe termen lung.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să fii deschis/ă și sincer/ă cu privire la sentimentele tale față de cineva. O persoană încearcă să se apropie de tine și trebuie să-i dai iubirii o șansă să crească, lăsând trecutul în urmă.

Dacă ești căsătorit/ă, ar trebui să pregătești mai multe momente romantice în cuplu.

Vei fi în continuare lângă cei dragi. Legăturile dintre tine și familia și prietenii tăi vor deveni mai puternice. În relațiile personale, s-ar putea să trebuiască să ai răbdare.

Bani

Săptămâna aceasta îți va aduce prosperitate financiarp. Vei avea mai multe surse de venit și îți vei îndeplini obiectivele financiare.

Înainte de a face o investiție, asigură-te că deții bugetul potrivit și necesar. Șansele tale de succes vor crește dacă alegi să te asociezi cu cineva.

Atât prietenii, cât și membrii familiei te vor spiji financiar dacă ai nevoie.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Conform horoscopului dragostei din această săptămână, te vei simți în largul tău și vei manifesta compasiune atunci când conversezi cu cei dragi. Cuvintele partenerului/ei tău/tale au toată atenția ta. Se va simți special/ă ca urmare a acestui fapt.

Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să te perfecționezi pentru a atrage pe cineva special pentru tine.

Soții și soțiile trebuie să coopereze cu bunăvoință și cu răbdare. Tu și partenerul/a de viață veți forma mai des o echipă. De asemenea, între voi doi va exista mai multă încredere reciprocă.

Bani

Cheltuielile ar trebui reduse pentru a-ți menține situația financiară în siguranță. Strânge cât poți pentru viitor.

Dacă vrei să cumperi ceva, gândește-te de două ori înainte, extravaganțele mai pot aștepta.

Astrele te sfătuiesc să nu te încrezi în nimeni, mai ales când vine vorba de investiții. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe ceea ce ai și faci acum, fără a demara proiecte noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod