coca cola_pericol

  •  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2004, 15:23
    0 0
    Cum coca-Cola si Pepsi-Cola ne ajuta
    Extras dintr-un articol al lui "Anonymous" de marti 17 ianuarie 11:38:44

    Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece . Racoritoare, digestiva si mai ales . "fara sa moarte". Nu cumva însa, în spatele acestora se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, aceasta negru spumant lichid pe care-l numim Coca-Cola ? Cititi .

    - În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor.
    - Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
    - Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati "cunoscutul gust" sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
    - Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola.
    - Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
    - Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola.
    - Ca sa gatiti o friptura suculenta de porc varsati o Coca-Cola în tava, înveliti carnea într-o folie de aluminiu si asezati-o în tava si apoi puneti-o la cuptor ca sa se friga. 30 de minute înainte de a fi gata scoateti folia de aluminiu si lasati zeama sa se amestece cu Coca-Cola. Sosul care se va crea va fi foarte gustos.
    - Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.
    - De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
    - Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.)
    - Ca sa se transporte principala solutie concentrata a Coca-Colei ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul "Hazardous Material", care înseamna "Produs de mare pericol".
    - Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !

    Acest produs îl bem !
    Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
    Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?

    Informativ :
    - Valoarea medie a racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru înceteaza sa mai "construiasca" oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani. Dupa aceasta vârsta oasele încep sa se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însa întotdeauna de aciditatea mâncarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în tesuturi si în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
    - Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ?
    - Consecinta ?!
    - Corpul nostru are o valoare indicativa de 37 grade Celsius pentru functionarea digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de mult ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea pr
  •  
    • 491 mesaje
    1 Oct 2004, 20:24
    0 0
    hai, mai, fugi d-acilea, tu chiar crezi ce spun astia? Pai astea sint arhi-cunoscute mituri urbane, take a look at http://www.snopes.com/cokelore/

    mai specific:

    http://www.snopes.com/cokelore/acid.asp

    ("Besides, the gastric acid in your stomach is much stronger than any of the acids in Coca-Cola, so the Coca-Cola is harmless.")


    uite si un citat din wordiq:

    Coca-Cola has been the target of urban legends decrying the drink for its supposedly copious amounts of acid, or the "life-threatening" effects of its carbonated water. These urban legends usually take the form of "fun facts" — for example, "Coke can dissolve a tooth in 24-48 hours"; "highway troopers use Coke to clean blood from highways after accidents"; or "somebody once died in a Coke-drinking competition". All of these stories are false, and evidence has been presented in numerous cases against Coca-Cola since the 1920s that decisively proves that the drink is not more harmful than comparable soft drinks. It contains less citric acid than an orange. [7] (http://www.snopes.com/cokelore/acid.asp) [8] (http://www.snopes.com/cokelore/tooth.asp) [9] (http://www.snopes.com/cokelore/deadly.asp)

    ahahahahahahahahahahahahahahaha!
  •  
    • 1131 mesaje
    6 Oct 2004, 12:20
    0 0
    Oricum, multa lume, specialisti, au spus deja multe lucruri rele despre aceasta bautura si in general despre bauturile carbogazoase. Chiar toti mint sau nici unii nu stiu ce spun?
  •  
    • 1530 mesaje
    6 Oct 2004, 16:48
    0 0
    No, pana acum ar fi trebuit sa ma fi dizolvat cu totul! Stiu ca nu e sanatoasa, da' io beau destula, mwereu in varaianta lights (stiu, stiu, e si mai rea cica ). Am fost si dependenta de bautura respectiva, acum nu mai beau mai mult de 2 pahare/zilnic. Merge f bine la tigara
  •  
    • 401 mesaje
    7 Oct 2004, 10:58
    0 0
    serios! bai cum poti sa crezi ca daca pui o bucata de carne in coca-cola dispare in 2 zile mor de ras ... iar faza cu curatatul petelor de sange sau a motoarelor! oau ... pai asta inseamna sa nu mai bem nici un fel de suc ... nimik, pentru ca toate sucurile au aproape acelasi continut; apa, CO2, acidifiant, zahar si arome naturale.
    Asa ca ... nu tine!
    Plus ca mai auzisem o faza de genul ca daca pui un cui de fier in Coca-Cola va disparea fara urma intr-o sapt. ... oricum fiecare sa bea ce crede de cuvinta ... si sa stearga petele cu ceea ce doreste, desi ...
  •  
    • 1928 mesaje
    7 Oct 2004, 11:55
    0 0
    promit sa testez, pe rand, toate afirmatiile din articolul respectiv...chiar si eu sunt curioasa de efecte, mai ales ca sunt ultra dependenta de cola light. promit sa va tin la curent.
  •  
    • 1234 mesaje
    7 Oct 2004, 11:56
    0 0
    Radeti fetelor, radeti, dar ia sa vedeti cand pe la 50 de ani o sa va treziti cu un cancer "de toata frumusetea"... ca din ce crezi ca se face cancerul, daca nu din tampenii din astea, din toate alimentele care contin E-uri. Nu numai Coca-Cola este proasta, ci si toate sucurile din gama aceasta, sau sunt persoane care cumpara sucuri: 1 litru la 5000 lei... Cea mai mare prostie. Hai, poate ca nu chiar se topeste friptura in sucul asta, dar pe termen lung o sa vedeti consecintele... Un sfat prietenesc: lasati viciile deoparte...
  •  
    • 3526 mesaje
    7 Oct 2004, 15:14
    0 0
    Concluzie:

    lasati cola si apucati-va de bere, curata rinichii si nu dauneaza foarte grav sanatatii, in special celei mintale!
  •  
    • 1222 mesaje
    7 Oct 2004, 23:54
    0 0
    da' de red bull ce ziceti ? a? sa auzim !
  •  
    • 1530 mesaje
    8 Oct 2004, 20:10
    0 0
    Io tocmai beau un pahar de cola lights si pipez o tigara. Si mie imi plac viciile astea... ce pacatoasa is
  •  
    • 53 mesaje
    11 Oct 2004, 02:21
    0 0
    LinxY vreun rezultat?
  •  
    • 27 mesaje
    20 Oct 2004, 12:19
    0 0
    fetelor, eu nu sunt asa inversunata pe Coca-Cola/Pepsi, recunosc ca mai beau dar incerc sa fie cat mai rar. Insa, va spun o chestie pe care am vazut-o cu ochii mei (sint Toma necredinciosu', daca vedeam nu credeam neam). Fratele meu a experimentat o treaba: a imbibat Pepsi pe o laveta de bucatarie, cu care a sters robinetul de la bucatarie. Nu a frecat de loc si chestia arata ca noua. Mama a curatat si bateria din baie, ne-am minunat ca prostii dar sa stiti ca nu-i a buna deloc. Faceti cum vreti, eu evit cat pot bauturile carbogazoase.
    By the way, ati vazut din ce se fac sucurile "naturale"? se importa sau se fabrica asa-zisa pulpa dintr-o serie de chimicale, iar ce rezulta arata si pute ca draq. Aveti grija de voi, pupici
  •  
    • 765 mesaje
    20 Oct 2004, 14:25
    0 0
    Am avut in fiul meu un mare bautor de Coca-Cola. Eu n-am reusit sa-l fac sa nu mai consume Cola. Dar a vazut efectele pe organismul lui (chiar daca nu mi-a spus niciodata) si se implinesc 4 ani decand nu mai foloseste acesta bautura.

    Nu stiam de toate efectele descrise de Andra, si de aceea am incercat chestia cu carnea. Pot sa va spun ca este adevarat. !!!! Ce pot sa mai zic!!!!
  •  
    • 3 mesaje
    22 Oct 2004, 17:04
    0 0
    acum ma credeti, fetelor de pe prima pagina?
  •  
    • 3526 mesaje
    22 Oct 2004, 19:37
    0 0
    pai draga Andra, eu stiam ce efecte are, de aceea am postat cu berea...
  •  
    • 1377 mesaje
    22 Oct 2004, 20:53
    0 0
    va pot spune eu cate ceva de red bull...

    - gust bun - miam miam - mie imi place.
    - senzatie super de trezire imediat!!
    buuun!
    - inainte de examen, dupa cateva nopti nedormite... excelent!!
    dar INAINTE!

    in timpul examenului - minte vraiste, stare psihica instabila, nervozitate, agitatie - adica exact ce nu trebuie!

    incercat de curiozitate si in afara conditiilor de stres - acelasi rezultat!

    bine - ajunsesem "profesionista" - cate 2 una dupa alta...

    m-am lasat cu greu.
    si a fost mult mai bine cand am dormit inainte de examen, am mancat bine dimineata si nu am baut nimic pe baza de cofeina.

    concluzia - nu mai beau!

    P.S. m-a ajutat sa ma las si gandul la statistica de persoane decedate dupa ingurgitarea unei singure doze...


    Puteti sa il beti din cand in cand, daca tineti neaparat, dar nu prea mult...
  •  
    • 1377 mesaje
    23 Oct 2004, 21:23
    0 0
    nu beau cola decat in cazuri exceptionale...

    imi da senzatie de... cioburi in stomac
    nu stiu cum sa descriu...
    Imi place gustul, dar nu imi face bine.
  •  
    • 118 mesaje
    24 Oct 2004, 05:56
    0 0
    Asa e....tot ce e de cumparat la magazin e prost...conservanti, acid etc...
    Va zic eu ce bem: suc de portocale, de mere, de morcovi+telina, pere, orice fruct care va place ..., stoarse cu storcatorul si baut sucul atunci sau in 30 min. Limonada e iara foarte buna, faci 2 litri (apa+2-3 lamai) si bei toata ziua...mmm mmm ce buna e hehe...bineinteles cel mai bine e indulcita cu miere nu cu zahar.

    V-am pupat si sa fiti sanatoase!
  •  
    • 54 mesaje
    24 Oct 2004, 20:32
    0 1
    Draga sa-ti spun cum sta treaba.Cum 70% din alimente sunt nocive ar trebui sa ne petrecem viata asta scurta stresate tot timpul de ceea ce bem sau mancam.Asa ca din 100 de rele asta nu e ala cel mai rau...Zic eu...
  •  
    • 3 mesaje
    26 Oct 2004, 14:00
    0 1
    decat pepsi sau coca cola, mai bine o gura de cafea cand simtiti nevoia de astfel de bauturi. cafeaua e la urma urmei o planta si ea, iar unii doctori chiar recomanda putin cafea bauta in momentul in care simti ca te doare capul. mai bine cafea decat pastile care contin si ele cofeina. dar totusi, si cafeaua are partea ei prosta, asa ca nu trebuie sa exageram. sanatate la toata lumea!