Barbatul TAUR
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
9 Iul 2004, 12:380 0cine ce stie despre taurasi?tata e taur si iubitul e taur.Dar iubitul cateodata e taur-taur,de fapt mai bine spus magarus pt ca ei sunt incapatinati rau.
-
10 Iul 2004, 12:49oooh , atat barbatul cat si femeia taur sunt persoane incapatanate , depinde de zodia in care esti tu pentru a va intelege sau nu ...
-
11 Iul 2004, 01:04am avut un prieten taur si mi s-a parut fatalau ..eu sunt taur si cred ca sunt cam fataloaica ..adica ...las prea mult de la mine ..etc ..concluzie ..taurii sunt fatalai
-
12 Iul 2004, 13:57eu sunt fecioara iar el e taur.Se spune ca ne intelegem foarte bine dar in viata reala sunt zile in care nu-l mai suport sau el pe mine.
-
12 Iul 2004, 15:09in general fecioara cu taur merge dar daca spui ca nu prea inseamna ca e de vina ascendentul pe care-l are fiecare dintre voi.
oricum,taurii sunt foarte inchisi in ei si greu mai afli ce-i in capul lui,mai ales ca sunt destul de egoisti! -
13 Iul 2004, 15:44iubitul meu e taur...e cel mai minunat barbat... iubeste adevarul, iubeste seriozitatea si corectitudinea si e mereu cu zimbetul pe buze... n-as da asa taur niciodata!
Înapoi la: Forum » Astrologie