Femeile- fecioara
-
0 0Eu sunt fecioara si as vrea sa va intreb pe voi celelate fecioare... cum suntem noi? suntem prea mandre sau e doar o impresie?
-
Buna miruna! Eu sunt fecioara si cred destul de mult in zodie dar nu mi se potrivesc caracteristicile: sunt dezordonata, sunt f sensibila si plang din orice, sunt miloasa dar in acelasi timp stiu sa spun multe rautati...ca o carcotasa....am decoperit ca am ascendent in gemeni si se zice ca ar conta. In dragoste sunt f pasionala si pun sufletul pe tava..nu stiu daca ma voi arde, pana acum n-am avut decat o rel serioasa care inca merge bine
. Pupici! -
Buna si tie! Si eu sunt foarte dezordonata si ma implic destul de mult in orice relatie...fie ca e vorba de dragoste, fie de prietenie... insa am momente cand cu incapatanare nu vreau sa las de la mine chiar daca stiu ca nu e tocmai bine ce fac...de asta ma intrebam...oare e o caracteristica a zodiei sau, u know, it's just me?!
Si mai e ceva... cum e cu ascendentul? Cum poti afla in ce zodie ai ascendent?
Te pup. -
Draga miru sincer nu stiu cum se calculeaza ascendentul mie mi l-a calculat cineva mai demult. Poate avem acelasi ascendent
. Oricum am auzit despre zodia noastra ca e una rece si calculata, insa eu sunt tocmai contrariul: pasionala si ma consum din orice. Incearca www.acvaria.com, poate acolo se calculeaza ascendentul. Pupici! -
..Draga yoshi..si eu sunt tot fecioara si am ascendentul in gemeni!!!
Ai mare dreptate in ce ai scris tu mai sus.Si eu am in fundal o relatie stabila si lunga, dar acum cred ca imi vin tendinte din gemeni pt ca am descoperit ca nu mai stiu ce vreau si sunt cam inconsecventa...in rest sunt pasioanala in prima faza dar dc ma enervez ,cu greu mi se mai intra in voie..loooool -
Mai "fecioarelor", sunteti niste prietene super misto! Eu am cunosc cateva fete in zodia voastra, cu unele sunt chiar prietena. Sincere, sensibile, nu-si deschid sufletul in fata oricui, pana nu capata incredere.....si culmea! contrar semnului reprezentativ, sunteti niste tipe total lipsite de inhibitii si prejudecati. Nu-i asa?

Pupici -
asta cu prejudecatile asa e. mie mi se potrivesc caracteristicile generale ale zodiei. intr-adevar sunt calculata, imi place sa fiu punctuala, nu imi place sa astept, ma implic in ceea ce cred ca merita cu adevarat si o fac cu tot sufletul. am o relatie stabila de 4 ani, imi place sa ma dedic acelei persoane in totalitate. nu m-am "aruncat" din prima in aceasta relatie, am facut asta dupa lungi testari. tind spre perfectiune in tot ceea ce fac. sunt foarte ambitioasa. sunt o fire activa. iubesc natura si animalele. imi place sa ascult oamenii, si imi place sa ma las ascultata dar doar de cine consider eu ca merita increderea mea. dar,...sunt pesimista in ceea ce ma priveste pe mine.
-
Si eu sunt fecioara.Sunt extrem de sociabila, comunicativa, vorbesc ore in sir cu oricine si despre orice, uneori dezordonata, alteori maniaca de ordine si curatenie, imi plac lucrurile migaloase si complicate( uneori le complic singura), sunt mereu in miscare, sunt floricica ba de una, ba de alta, sunt romantica, uneori visez dar revin repede cu picioarele pe pamant.
Sunt sufletista, ma atasez foarte usor si ma desprind foarte greu, sunt foarte critica cu mine si cu altii si-mi place sa despic firul in mii de bucati.Anticipez aproape intodeauna ce urmeaza sa se intample. Sunt cam cicalitoare.
Dar nu mi-as fi dorit sa ma nasc sub semnul altei zodii, imi place asta si cu bune si cu rele. -
Din contra, eu am citit ca nu este o zodie a femeilor frumoase, ba din contra, de aceea este si zodia cu cele mai multe femei necasatorite.
Dar fecioarele au un sarm aparte care le face frumoase, nu fizic, ci sufleteste.
Eu una, nu sunt o femeie frumoasa, dar toti din jurul meu spun ca am ceva al meu.
Asa o fi, cine stie. -
Mama e fecioara... e f. ordonata, miloasa, cicalitoare dar toleranta in cele din urma. Mai stiu si alte tipe fecioare...mai dezordonate uneori..cum ziceti si voi. Parerea mea despre voi, fecioarele este ca sunteti super "femei" dragastoase, "de casa"...cam repezite uneori...da' va trece, fidele...desi lumea rea mai sune uneori lucruri rele despre voi insa eu stiu ca nu sunt adevarate. O parere de rau am, insa, in privinta fecioarelor... Toate pe care le cunosc...vreo 4-5...sunt nefericite in dragoste/casnicie...neintelegeri cu socrii..soti cretinoizi...
Va doresc tuturor multa fericire si sa aveti parte de "barbati" buni -
Oau..ce multe Fecioare pe aici. Mai treceti inca una pe lista.

Uneori credeam ca sunt eu ciudata, dar am vazut ca, intr-o buna masura, felul in care sunt construita si in care privesc lumea se datoreaza chiar semnului zodiacal. Despicatul firului in o mie (ca patru e prea putin) este util in unele situatii, dar devine de-a dreptul exasperant cand vezi ca nu te mai poti opri.
Ma bucur sa cunosc atatea Fecioare la un loc.
-
fetelor, cum va intelegeti cu persoanele din zodia gemenilor? sunt foarte curioasa. eu am un fel de atractie asupra gemenilor, constat ca persoanele cu care pot sa comunic foarte bine si ma si inteleg sunt in aceasta zodie. dar in zodiac spune ca nu ne potrivim de nici o culoare. intr-adevar suntem doua zodii foarte diferite, dar cu toate astea totul merge ok.
-
La mine in familie mama, tata, fratele meu, toti sunt gemeni si nu prea ne intelegem, sunt foarte diferiti. Cred ca problema este ca gemenii sunt duplicitari si fecioarelor nu prea le place asta. Mai mai e ceva, gemenii vor sa fie lideri, sefi, iar fecioarele nu prea sunt de acord cu asta
Eu ma inteleg cu gemenii dar nu pentru prea multa vreme, trebuie sa apara ceva.
Dar daca e o relatie de dragoste si exista iubire nu prea cred ca mai conteaza zodiile.
De exemplu rac si varsator nu merge deloc si eu cunosc cupluri care se inteleg de minune. -
Pai iti raspund foarte simplu: toate prietenele mele apropiate sunt Gemeni, tata e Gemeni - e, cu el ma mai iau in coarne
. Prietena mea cea mai buna este si ea, evident, Geamana. Nu am cunoscut insa baieti din zodia aceasta pana acum, asa ca nu iti pot spune cum ma inteleg cu ei. Apropo de atractia aceea inexplicabila - eu o manifest fata de Berbeci si, inainte sa le aflu zodia, bineinteles.
-
Buna fetelor !
Si eu sunt Fecioara (cu ascendent Leu, daca mi-a fost comunicat corect la un moment dat).
Ca sa n-o lungesc , cred ca ma regasesc cel mai bine in descrierea lui pnik !
Cat despre Gemeni : cei pe care i-am cunoscut si ii cunosc eu sunt simpatici ca si amici, cu unii m-am inteles f. bine-cu altii nu, dar cred ca sunt prea distrati si instabili pt. o relatie cu "cerebrala" Fecioara !
Dar nu pot generaliza , nu sunt foarte convinsa ca zodia poarta intreaga responsabilitate a caracterelor noastre