Cum sunt barbatii fecioara?

•  
    • 2 mesaje
    29 Nov 2002, 12:28
    0 0
    poate sa imi spuna cineva?
  •  
    • 2 mesaje
    18 Dec 2002, 09:30
    0 0
    Salve!Grea intrebare ai ,dar din experienta mea iti declar ca acceptabili.Am avut doi parteneri de viata din aceasta zodie si fiecare este influientat foarte mult de educatia primita si mediu.Primul provenea dintr-o familie modesta si telul principal este pentru el cariera , banii , baza materiala.Al doilea , cu care sunt in prezent, are toate aceste lucruri asigurate , si se ocupa doar de mine , de distractie, de o viata in general casnica , dar ...are nevoie periodic si de prietenii lui .trebuie sa-i fiu credincioasa , sa-l alint foarte mult si niciodata nu i-mi este refuzata o dorinta.Succes!.M.
  •  
    • 15 mesaje
    29 Dec 2002, 14:52
    0 0
    si prietenul meu este tot in zodia fecioara.ce pot sa-ti spun,imi este foarte credincios,desi la inceput nu eram prea sigura.si asta datorita prietenilor lui,care nu prea stiu ce e aia fidelitate.dar m-am convins acum ca o data ce se indragosteste si iubeste cu adevarat,nu mai asculta pe nimeni din jurul lui.asta admir cel mai mult la el:stie sa ma iubeasca si sa aiba grija de mine!
  •  
    • 15 mesaje
    29 Dec 2002, 15:08
    0 0
    si inca ceva.barbatii din fecioara sunt timizi cand vine vorba de femei,chiar daca incearca sa afiseze contrariul.si sunt si interiorizati.nu prea fac declaratii de dragoste si uneori nici nu-ti dai seama daca te iubeste sau nu.trebuie sa fi atenta la fiecare gest al lui din care poti sa-ti dai seama cat de importanta esti pentru el.in plus,trebuie sa ai o rabdare de fier pana iti va permite sa-i patrunzi in suflet.inceputul e greu,ca apoi...
  •  
    • 26 mesaje
    7 Ian 2003, 11:01
    0 0
    In intimitate sunt timizi si tandri dar in viata de zi cu zi sunt foarte critici, materialisti, calculati, incapatinati si perfectionisti. Tin socoteala cheltuielilor pina la ultimul banut si sunt foarte precauti cind e vorba de investitii.
  •  
    • 135 mesaje
    4 Mar 2003, 17:14
    0 0
    Iubitul meu este fecioara...si sunt fascinata de el..cu toate ca eu sunt geamana..si se pare ca teoretic este o incompatibilitate absoluta intre aceste doua zodii.
    cat despre cum este..Marcela..l-ai descris perfect! Sper ca nu avem acelasi iubit!!! Am glumit..dar ai dreptate cu descrierea ta!
  •  
    • 11 mesaje
    9 Apr 2003, 08:51
    0 0
    Eu am avut doi parteneri fecioara, dar nu a mers.Probabil nu eram compatibili, eu sunt peste.In plus ei aveau deja iubirea vietii sale desi ele nu erau interesate.Asa ca daca ai parte de dragostea unei fecioare,felecitari, e pe viata.
    Cum sunt? Intr-adevar se preocupa foarte mult de cariera,dar mai bine spus de asigurarea materiala a sa si a viitoarei familii.Sunt foarte gijulii,alaturi de el vei simţi adevarata protecţie barbateasca.
    Baga de seama! sunt foarte pretentiosi la curatenie,dar sunt si foarte acurati.
    BAFTA+