cum e femeia fecioara ?
-
0 0cum este femeia fecioara si cu ce zodii este compatibila?
oare chiar are vreo importanta zodia fiecarui partener in formarea unui cuplu? -
buna
eu sunt in zodia fecioarei si sunt foarte multumita ca m-am nascut in septembrie sub acest semn zodiaca!
fecioara este o persoana foarte ingrijita,meticuloasa,ordonata,fixista!
,harnica,are inclinatii spre snobism
, si are cel mai dezvoltat simt critic din toate semnele zodiacale!
se potriveste cel mai bine cu taurul si capricornul!
sper ca te-am lamurit cat de cat! -
buna, hai sa-ti relatez parerea mea despre fecioare.Cea mai buna prietena a mea e o fecioara.Pai e atat de "nebuna" si de jucausa , pur si simplu o ador.Si matusa mea, care e o Doamna extraordinara e tot fecioara, e o femeie deschisa, foarte comunicativa si la care tin foarte mult.O calitate pe care am observat-o la absolut toate fecioarele(indiferent de sex) : atunci cand te supara , te cumpara ca sa te impaci cu el , adica nu iti ofera afectiune sau , nu stiu cum sa-ti explic , dar iti ofera ceva material , tot ce-ti doresti.Eu fiind o fire sensibila nu prea imi place chestia asta(dar uneori trebuie sa recunosc ca profit de asta).
Prietenul meu este fecioara si nu ne impacam deloc.Ne iubim(ca mi-e tare greu sa ma despart de el , chiar imi doresc asta , la fel simte si el), dar pur si simplu nu ne potrivim(eu fiind balanta).
In fond nu cred ca conteaza zodia in care esti nascut, conteaza educatia, mostenirea genetica, mediul in care ai trait.Zodia ofera niste caracteristici generale, dar nu defineste o persoana. -
eu sunt fecioara
Pot spune ca pe mine cine imi face bine ma cumpara, cine imi face rau se asigura de ranchiuna si ura vesnica.
Ca mama sunt mama-prietena.
In general ma enervez greu dar cand o fac ma dezbrac de caracter si nu mai conteaza pe cine am in fata.
Imi place linistea, sa ma plimb, sa citesc, sa studiez. Nu sunt snoaba si nu imi plac persoanele care se dau mari. Prefer oamenii simpli fara fasoane. -
Si eu sunt tot fecioara, iar amica mea cea mai buna e tot fecioara...sunt multe de zis despre mine: am un simt al ordinii si al curateniei exagerat de mare, chiar deranjant pentru cei din jur; nu imi place sa risc deloc ci sa controlez cat pot de mult datele unei situatii; urasc nedreptatea si as vrea daca ar fi posibil sa fac dreptate in lume, macar in cea restransa din jurul meu; sunt interesata de aspectele spirituale ale vietii (cultura, religie, stiinta) si sunt cam dezinteresata de tot ceea ce e legat de sex; imi place sa ma imbrac sobru dar tineresc; intr-o discutie ma bazez mereu pe argumente si asta astept si de la interlocutorii mei; imi place sa ma dedic carierei; ma stresez si pun la suflet toate nimicurile...si ar mai fi multe de zis.