cum sunt barbatii sagetator
-
0 0?
-
mai, care se mai ia de gemeni, o sa aiba de-a face cu mine si am gura mare, stiti asta

acuma, serios, ei zic de duplicitatea gemenilor, dar nu e vorba de dedublare, fratilor! scrie clar : "dubla personalitate, poate fi foarte cu picioarele pe pamint si in acelasi timp cel mai idealist al zodiei. asta pentru ca marea sa curiozitate il atrage spre experiente lumesti diverse, iar spiritul sau liber vede dincolo de aceasta realitate". nu sunt fluturasi ca sunt perversi, ii doare in cot de sex, ei cuata comuniunea cerebrala inainte de toate. si aia, cum bine se stie, e greu de gasit
'nteles?
si cu sagetatorii ce aveti, ma rog? sensibili, mai ceva ca racii, si visatori. ce rau v-au facut zodiile astea doua, ha? ca eu sunt geamana cu ascendent in sagetator si daca vreau mai imi iau un ascendent
-
Fetelor, va multumesc.
E prima data cand ma indragostesc de un barbat in felul asta. Intr-o saptamana dupa care a plecat din tara.
Intrebarea nu mai este de actualitate, barbatul acesta incetand in mod brusc sa-mi mai scrie sau sa sune.
Mi-e greu...dar o sa-mi treaca.
Imi pare bine ca ...am mai iubit... -
uf, cat am cautat subiectul asta....si voi n-ati mai scris de aproape 1 an!!!!
Eu sunt geamana, sotzul meu este sagetator si amandoi avem ascendent in leu. Pot sa afirm cu toata taria ca nu este deloc fluturas. Toata lumea ma condamna ca am atata incredere in el, dar cum altfel daca nu exista absolut nici un motiv sa-l banui. Dupa 7 ani, sunt tot indragostita de el.... si sunt geamana, nu uitati! Viata alaturi de un sagetator este super interesanta, iar pentru gemene este exact ce le trebuie. Sa nu se plictiseasca.
Sunt intru totul de acord cu maudi, ce-ai spus despre gemeni. Dau impresia ca sunt fluturasi, dar de fapt.....ei cauta altceva... -
Subscriu si eu la ce au scris Carmella si Maudi. Au dreptate, sotul meu este sagetator si sintem impreuna de 15 ani.A fost fluturas dar acum " nu mai are aripioare", are in schimb o imaginatie uluitoare in toate privintele si prin urmare nu te poti plictisi alaturi de el. Sint mari familisti, contrar a tot ce se spune despre ei, sot devotat si un tata iubitor pina la exasperare. Copiii mereu imi spun ca tata este exagerat de grijuliu.Eu sunt varsatoare si am citit ca legatura dintre noi este ideala. Intradevar au un magnetism si un "vin-o-n 'coa" de te ametesc.Si acum dupa 15 ani stie sa ma faca sa ma simt in al 9-lea cer .Iti doresc acelasi lucru si tie, daca-l prinzi nu-i da drumul, vezi ca le place sinceritatea si daca ii demonstrezi ca esti o gospodina extra ...e al tau (dar sa nu uit punctul forte: si dupa o partida de amor reusita garantata cu el).Nu ezita sa-l cauti tu, le place sa fie curtati, da-i senzatia ca-l vrei (asta daca chiar te place cu adevarat ,stii tu , sint chestii care se simt)
te pup -
draga mea, eu am fost prietena cu unul si parerea mea e ca mai bine ca nu mai e cazul.sa nu te superi pe mine, probabil ca tia placut de el- au un lipici nemaipomenit, tandreturi, atentii, complimente... al meu sagetator ma parasit prin sms, ca sa zic asa...deci nu chiar elegant...imi dadea intalniri prin sms...totul se facea prin sms-aproape...ma intreb:sa nu fi existat sms-ul cum sar fi desfasurat relatia noastra? mie nu mi sa parut nestatornic cat greu de "prins", mai bine zis nestatornic emotional si nu tocmai matur...oricum ranile trebuie sa ti le vindeci singura...sper sati fie de folos ce tiam scris... cu prietenie, corina
-
Greu de prins, dar nu imposibil. Eu gemeni, el sagetator. Relatie furtunoasa. Durata: 10 ani. Concluzie: pierdere de timp, dar ...da-ne, Doamne, mintea cea de pe urma!
El: incantator, cult si mereu cu ochii dupa femei, cele mai multe ff vulgare in atitudine si cu creierul cat o nuca (in cazurile fericite). Vanator etern si devotat in cazuri extreme. Fidel: o perioada, cu conditia sa il faci foarte gelos. Sfat: atata vreme cat nu e sigur ca il preferi pe el si pe nimeni altcineva, umbla creanga. De indata ce apar "rivali" devin brusc interesat si fidel. Rezultat: in acest tip de relatie unul e obligatoriu infidel.