Ce parere aveti?
-
0 0In ultimul timp chiar ma preocupa subiectul : scorpionii , si eu sunt una ,dar nu de mine e vorba , ce parere aveti? Cum ii percepeti voi pe cei din zodia asta , ca in general sunt vorbiti mai mult de rau , sunt curioasa ,caci rezultatele minisondajului meu printre prieteni si cunostinte m-a cam dezamagit , el nu ma includea dar totusi.... ,cunoasteti scorpioni?
-
Dupa cum ma asteptam mai multe aspunsuri negative decat pozitive , ma bucura in schimb ca am gasit o prietena scorpionica de a mea , mersi
.Nu itnteleg in schimb de ce o asa mare discrepanta intre general si pesonal , adica sunt prietena multor oameni care imi tot spun ca sunt singura din zodia asta care le este pe plac si ne intelegem foarte bine , dar daca ii intreb in general ,imi spun ca nu ii suporta pe scorpioni , de ce cum pot eu sa plac , tinand cont de faptul ca si eu sunt scorpioana , si imi sunt prieteni de ani de zile , poate e stupid din partea mea sa imi pun astfel de probleme , dar forumul asta este un loc deschis din cate inteleg eu , si cred ca aici as avea o sansa sa imi explic unele lucruri.Multumesc pt raspunsuri si mai astept si altele , poate totusi e cineva care sa-mi lamureasca acesta problema.