Vise aiurea

•  
    • 35 mesaje
    1 Sep 2002, 08:13
    1 0
    De cind am ramas insarcinata in loc sa visez ca nasc un monstru sau asa ceva, cum am inteles ca e normal, visez ursi. Sint vre-o doua vise care se repeta. Ca sa nu mai spun ca "am facut cunostinta" cu o ursoaica cu un pui, dar asta dupa ce am inceput sa visez ursi
  •  
    • 102 mesaje
    4 Sep 2002, 00:48
    0 0
    Nu te mai gandi la chestiile astea si bea un ceai de tei inainte de culcare.
    Si oricum ursii sunt draguti,nu?
  •  
    • 413 mesaje
    4 Sep 2002, 01:34
    1 0
    E foarte frumos ce visezi tu, nimeni nu viseaza ca naste monstrii! Visul tau reprezinta in viziunea mea (deloc profesionala) insasi natura pe care o vei dobindi tu dupa ce vei naste. Vei fii puternica si mindra dar si cu colti ca si ursoaica din vis cu puiutul ei. Esti o mamica in devenire cu labuta pe situatie! E un vis bun!!!
  •  
    • 424 mesaje
    6 Sep 2002, 12:54
    0 0
    Visez de ceva timp ca ma cert cu o prietena mea cea mai buna. Suntem departe una de alta, ea la Brasov, eu la Londra si nu ne-am mai vazut de mai mult de un an. In vis ne certam utat iar inainte sa ma trezesc eu jur ca n-am sa mai vorbesc cu ea niciodata. Stie cineva ce inseamna visul acesta?
  •  
    • 424 mesaje
    16 Sep 2002, 19:44
    0 0
    Nu-mi pasa ca tu habar n-ai, mi-a placut ce ai scris si m-ai linistit putin.
    Ciudat vis ai avut tu, am o carte acasa despre vise dar e ca un fel de dictionar deci doar cuvinte poti sa cauti (la visul meu nu m-a ajutat cu nimic). Am sa caut lucrurile cele mai proeminente in visul tau, sa zicem, lift, cadavre, era si inundatie?, arabi, etc.
    Vad ce gasesc si-ti spun maine.
    Seara buna draga Chatonel.
  •  
    • 424 mesaje
    18 Sep 2002, 11:45
    0 0
    ..... deci sa-ti spun ce am aflat. Sa visezi arabi inseamta ca vei primi o veste de departe, de arabi morti nu scria nimic , inundatia reprezinta ca cineva te inseala, la bani sau in dragoste.
    Am uitat sa-ti spun cartea de care vorbesc nu este scrisa de vre-un psiholog expert in analiza viselor, sant doar superstiti. Sa nu luam superstiliile prea in serios ca doar suntem fete cu carte. Oricum ai grija si sper sa ai doar vise frumoase de acum inainte.
  •  
    • 827 mesaje
    24 Sep 2002, 15:35
    0 0
    Chatonel, eu din'batrini' stiu ca daca vizeci noroi, mocirla si te afunzi in ea, exista riscul sa te imbolnavesti; la fel daca visezi ca faci dragoste sau carne cruda; eu cand visez ca sunt 'calare' a doua zi zac...pe bune.
  •  
    • 1443 mesaje
    25 Sep 2002, 00:16
    0 0
    lol Irina....nici in vis nu se mai poate bucura omul de o plimbare cu "calul".lolololololol
  •  
    • 1443 mesaje
    25 Sep 2002, 00:17
    0 0
    irina, dar ce stii de visul meu: am pierdut piatra de la inelul de nunta si in loc era negru si murdar...?!
  •  
    • 1443 mesaje
    26 Sep 2002, 02:25
    0 0
    chatonel, imi pare tare rau pentru tine...
  •  
    • 1443 mesaje
    26 Sep 2002, 02:27
    0 0
    eu despre cind vizezi apa mare stiam ca sunt necazuri, daca apa e tulbure si murdara. dar daca e limpede, inseamna ca vei gasi solutia la o problema care te framinta.

baba-ana
  •  
    • 147 mesaje
    26 Sep 2002, 14:08
    0 0
    LOL
  •  
    • 1443 mesaje
    27 Sep 2002, 00:24
    0 0
    eu cind visez trenuri si struguri precis aud de vreo "plecare"...

ferice de irina, macar in somn sa se bucure, daca dupa aia se lasa cu guturai de la "calaritul" in zori. o fi ea roua romantica, dar te trage si curentul pe la shale de la briza matinala
  •  
    • 64 mesaje
    27 Sep 2002, 14:02
    0 0
    cine a spus ca este normal sa visezi monstri cand esti insarcinata ?ai vrut sa ai acest copil ?