superstitii
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
29 Oct 2005, 13:51pai nu...pt ca daca daca nu crezi nu se ating de tine.aveam cand eram mai mica...un preot pe strada(nu e bine) dar ma intalnesc des cu ei si la urma urmei mi se pare absurda....3 dorinte la luna plina...si sa nu ma intorc din drum ...dar pe toate le-am incalcat de muuulte ori si nu s-a intamplat nik......p astea le aveam...aaa si deochiul dar nu mai cred in el
-
29 Oct 2005, 16:29aveam tendinta sa cred in vise pt ca odata am visa ceva si s-a adeverit dar intr-un mod putin divers
-
15 Dec 2005, 15:37eu nu prea am crezut in suprstitii,dar de cate ori le-am lut in ras ,chiar s-au adeverit,cu piperul si sa omori un paianjen noaptea.de atunci,nu este ca le cred,dar imi da putin respect
-
26 Dec 2005, 10:28Cum e cu piperul si paianjenul omorit noaptea...ca nu stiuuu si as vrea sa aflu daca se poate plsss.
-
26 Dec 2005, 13:25Si eu cred in superstitii de mai multe ori knd am zis ceva negadit si pe moment asa a fost sau unele vise s-au indeplinit!Sau faza cu pisica neagra la mine functioneaza din pacate
-
26 Dec 2005, 21:54din pacate nu sunt bune
daca apare un paianjen noaptea iti aduce o veste,dar daca il omori aduce necazuri.
cea cu piperul
aca versi piper este semnul unui mare scandal,ca sa nu fie trebuie sa presori repede sare peste piperul varsat
Înapoi la: Forum » Astrologie