sef in zod.peste
-
0 0Eu sunt capricoarna si cateodata simt ca pleznesc...Am un sef in zodia pestelui care ma innebuneste de cap....Astazi e asa, maine o alte solutie sa-i gasesc la aceeasi problema.. Asta ar mai fi de suportat ca sunt perfectionista dar nici macar o apreciere si mai este si ursuz... mi-e greu sa lucrey cu el, eu care de vreo sase ani am lucrat numai cu sefi lei... Apropo, leii ca sefi sunt super, si barbatii si femeile... Ce sa fac sa-l suport pe micutzul fish insuportabil?! Pls sfat sau parerri...
-
pestii reactioneaza la liguseli (ca deh, doar sunt centrul universului, ce mama ma-sii)..
am avut o profa la fac pestoiaca care se umfla in pene daca ii laudai inteligenta, etc. si spre deosebire de cativa colegi am preferat sa iau nota mica la ex cu toate ca invatasem si fusesem la toate cursurile ei...
unul din grupa mea habar n-avea sa lege doua cuvinte in franceza da' si-a luat 9 baiatu' ca laudat o carte de-a ei...
daca esti dispusa sa iti calci pe inima si sa apelezi la aceasta metoda o sa-i intri in gratii sigur -
Berb, multumesc de sfat...Da ia zi tu de ce crezi ca n-am ajuns eu sefa pana acu'...Ca nu pot sa pup decat daca imi place.... O sa am de furca in continuare...Crede-ma, am incercat sa fiu amabila si mai maleabila...dar uneori, cand stii ca poti si dai totul din tine cu sinceritate, te straduiesti ca totul sa fie OK la job si rezultatul este ca iti arunca munca la kosh dupa ce te chinuie o saptamana... Dupa aia, auzi ca te-a vorbit de rau...Phuuui!
-
nu ai ce face atunci...
cumnatul meu e peste si se comporta la fel, pretentios, etc. cateodata reuseste sa-mi faca viata un adevarat infern, doar pt ca asa i s-a pus lui pata... eu zic sa ignori (desi cam greu)ce zice, si sa-ti faci treaba in continuare, chiar daca gaseste el o chichita...
te inteleg mai bine decat crezi -
Subscriu la parerea ca pestii (poate nu toti, nah!) nu sunt sefi buni. Frustrati de limitarile proprii, nu suporta un subaltern care sa fie mai bun profesionist decat ei. Daca ii scoti dintr-un kkt, iti multumesc zambind, dar cu prima ocazie te vor sapa la sefii mai mari, ca sa scape de tine, deoarece competenta altora le scoate in evidenta propria lor incompetenta.
Apropo, eu am avut o sefa pestoaica care, pe langa toate astea de mai sus, ma mai si batea la cap sa ma tund (in timp ce restul lumii imi admira parul lung si des). Deh, ea avea mereu parul scurt, rar si gras... -
fac pariu ca si fosta mea sefa pestoaica isi imagina ca toata lumea era fericita cu asa o sefa "priceputa, plina de tact si bun-gust"
hahahahaaaaa, punea virgula intre subiect si predicat, spunea numai magarii si se imbraca cu niste haine scamosate si talambe de te lua capu'. (a batut recordul cand a venit cu un pulover pe care eu nu as fi culcat nici cainele, iar pe dedesubt cu o camasa veche de-a lu' barbasu', cu gulerul rastocit de atata purtat). cred ca primul ei sutien (de-ala cu muuult burete) a fost ala de l-a primit cadou, printre altele, de-o zi de-a ei, de la fetele din dept. noastru - ideea mea, ofcourse.
a, si a ajuns de pomina in toata firma cand a povestit la scena deschisa ca din cauza "unei taranci nesimtite" a trebuit sa stearga pipiul de pe colacul unui wc din firma, ca sa se poata aseza sa se pise si ea.
pai cine naiba sa-si spuna opinia sincera?
cine a facut-o, a plecat din firma, volens-nolens
-
Copilelor, multumesc mult! Pe cuvant ca mi-a mai trecut supararea (putin, pana la viitoarea controversa probabil)... De fapt, desi am eu hachitzele mele, ca cine nu le are, sunt diplomata din fire si incerc pe cat posibil sa traiesc in armonie - cu mine si cu ceilalti...Matusa mea este pestoaica si o iubesc pentru cat este de naturala si pentru simtul umorului cu care a inzestrat-o natura...E adevarat ca prefera intotdeauna hainele sport sau comode si de cele mai multe ori stau shui pe ea... Dar micutzul fish este greu de suportat...Este negativist, gica contra, hainele stau aiurea pe el, e invarsta si miroase a vechi (la propriu) si de multe ori nu mai am rabdare cu el. S-a intamplat ca sa devina sef... Poate mai exista sperante sa vad si lucrurile bune...
Oricum sunteti dragute! -
Griti, sa fiu eu oare matusa ta?
M-ai descris pe mine!
Eu sint pestoaica si ma feresc de functii de conducere, nu vreau batai de cap. In schimb am un sef leu, care tuna si fulgera mereu, nu suporta sa fie contrazis, ii place sa fie apreciat, nu lingusit, e f skimbator, daca ii spui ceva, d c il deranjezi cu prostii, daca nu-i spui, d c t ascunzi... -
eu am un sef peste, care este un om bun,intelegator si corect. Fata de angajatii firmei este plin de compasiune.Nu poate sa auda ca cineva are o problema sau un necaz si sa nu intervina pt el. Este pripit si uneori grosolan, dar, cand vrea, este un om de zahar.
Acasa am alt sef peste, care este adorabil
Inteligent,cu umor, sensibil si rezistent in acelasi timp, dur si tandru in acelasi timp, dar dualitatea se opreste aici. Pestii sunt persoane carora le poti ierta orice(iresponsabilitate, dispozitii schimbatoare, nehotarare, caracteristice zodiei), tocmai pt ca sunt oameni buni, care nu jignesc si nu fac rau cu buna stiinta. -
cmaria, alta matushhica draga, te pupic!

mahabi, prima data cand l-am cunoscut pe micutzul fish, imi parea un tip de treaba, de care de multe ori imi era mila, pentru ca aveam impresia ca se baga singur in buclucuri, isi da singur cu dreptu' in stangu'...De exemplu, se incarca singur cu tot felul de sarcini aiuristice sau din contra, cand era evident ca o chestiune va exploda peste o zi, avea tendinta sa o lase balta... Nu are intuitie prea multa....Dar treptat, am constatt ca are o rautate peste masura si nu ezita sa te incondeieze total nevinovat....Da, ai dreptate este pripit si grosolan uneori,dar are si parti bune....Cand am rabdare si ii explic pe indelete (ceea ce inseamna consum nervos pentru mine) o ia mai moale...