sunt sanse ca doi tauri sa nu se impunga

•  
    • 75 mesaje
    4 Aug 2002, 19:53
    0 0
    alesul meu este taur(34ani)eu(27ani)este greu sa las de la mine mereu in pat trebuie sa i-au initiativa aveti idee care sunt sansele noastre? va pup
  •  
    • 5 mesaje
    10 Sep 2002, 02:09
    0 0
    Parerea mea este ca aveti sanse sa reusiti. Intotdeauna am crezut ca cei din aceeasi zodie se vor intelege foarte bine. Atat de bine incat poate deveni monoton la un moment dat. Dar e mult mai usor sa stiti ce anume va place, ce va enerveaza. Puteti sa ve intelegeti mult mai bine datorita acestei asemenari zodiacale. Oricum sunt destule diferente si din cauza sexului. Caracterele difera in functie de sex. Ai putea sa citesti o carte care trateaza separat Femeia Taur si Barbatul Taur. Vei intelege atunci mult mai bine ceea ce are el nevoie si vei stii sa te pliezi perfect dorintelor lui. Ai putea sa-l intdrumi si pe el sa citeasca o astfel de carte. Poate descoperi lucruri despre tine pe care nu le stia sau nu le acordase destula importanta. Oricum, nu te baza pe astre pt ca iti pot face viata un calvar. Incearca sa traiesti in pace fara sa te gandesti dc din punct de vedere astral merge. Vei vedea ca daca vrei cu adevarat poti!