Berbecii

•  
    • 5 mesaje
    28 Sep 2005, 09:24
    0 0
    Berbecii sunt incapatanati...si mai cum?
  •  
    • 3526 mesaje
    28 Sep 2005, 09:44
    0 0
    vezi ca s-a discutat la greu despre berbeci, cauta in paginile anterioare.
  •  
    • 38 mesaje
    28 Sep 2005, 19:33
    0 0
    eu sunt berbec...si sunt tare incapatanata si nu las de la mine decat foarte rar si pt persoanele la care tin f f f mult...restul nici sa nu se gandeasca
  •  
    • 630 mesaje
    29 Sep 2005, 08:41
    0 0
    wwweeeeeeeeeee
    inca o berbecutza
  •  
    • 65 mesaje
    29 Sep 2005, 13:31
    0 0
    Beeeheeeee !!!
  •  
    • 630 mesaje
    29 Sep 2005, 13:37
    0 0
    ia te uita.... inca o berbecutza
  •  
    • 65 mesaje
    29 Sep 2005, 13:48
    0 0
    Unde? Unde?
  •  
    • 218 mesaje
    29 Sep 2005, 13:56
    0 0
    berbecii sunt lideri innascuti
  •  
    • 9835 mesaje
    29 Sep 2005, 14:48
    0 0
    si cu toate astea eu n-am avut pana acum nici un sef berbec...
    hm... ciudat...
    probabil nu-i suficient sa te nasti lider, trebuie sa si devii
  •  
    • 3526 mesaje
    29 Sep 2005, 15:10
    0 0
    ca mine, asa
  •  
    • 4017 mesaje
    29 Sep 2005, 16:14
    0 0
    Dragelor...pe-aia care n-au lucrat direct cu CEO-ul unei multinationale ci au avut ca bosi neste sefi de birou (birou de 2-3 gagici) io nu-i intreb daca au lucrat sub berbeci, stiu raspunsul
  •  
    • 9835 mesaje
    29 Sep 2005, 17:43
    0 0

fac lista la matale acilea:
    - 1st job: invatamant
    - 2nd job: uniune culturala a unei minoritati nationale
    - 3rd job: un mare muzeu din bucuresti
    - 4th job: companie multinationala
    - 5th job: companie multinationala
    - 6th job: companie publicitara

eu cred ca-i suficient de enough

nici un berbec pe post inalt, nici marunt - majoritatea, daca e sa generalizez, erau varsatori.

(bre-bre, acum le-am numarat prima data... 6 joburi am avut, pana acum? hih... )
  •  
    • 13 mesaje
    29 Sep 2005, 18:31
    0 0
    mda si ce-i cu asta ? ai lucrat tu in toate companiile existente si nu era nimeni berbec ? nu sunt in zodia asta dar sunt de parere ca sunt destui in zodia asta care au functii inalte. eu cunosc multi berbeci avocati , doctori probabil cam in domenii din astea de justitie si medicina exceleaza ptr ca au calitatile necesare din punct de vedere al caracterului dar pot de asemenea sa faca aproape orice ptr ca se adapteaza foarte repede! si bravo lor , cel putin bravo majoritatii dintre ei!
  •  
    • 4017 mesaje
    29 Sep 2005, 18:35
    0 0
    Donna, you simply got lucky , that's all.

Eu una, NU. Am nimerit 2 sefi berbeci, din 3 locuri de munca. Nasol: baietzi extrem de inteligentzi, dar nu aveai pace cu ei decat daca ii tzucai in floricica cu zgomot, aprecierile subtile nu se puneau Evident, conflicte la greu cu mine, care nu am chef sa pup, ci sa fiu pupata.

Pe de alta parte, trebuie sa recunosc (in hindsight), ei, sefii berbeci, au avut dreptate in tot ceea ce mi-au spus/cerut/prezis dpdv profesional, nu erau bullshiters...doar ca nu aveau diplomatzia si rabdarea sa explice de ce era cazul sa ma spun judecatzii lor.
  •  
    • 513 mesaje
    30 Sep 2005, 13:08
    0 0
    Cand esti sef nu trebuie neaparat sa justifici ce soliciti de la subordonati. Tine de fiecare in parte!!!
    Eu sunt de parere ca omul trebuie sa priceapa care-i scopul actiunii intreprinse, care-i finalitatea ... eu asa lucrez.
    La mine sefii au fost majaritatea gemeni, am colaborat foarte bine ... mi-au acceptat foarte multe (si reciproc este adevarat).
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Oct 2005, 19:10
    0 0
    divinora, si mai exact ce intelegi prin MULTI AVOCATI si MULTI doctori in zodia asta? cati, adica?
    2-3 nu inseamna multi
    nici 3-4
    poate 5?

facand un calcul probabilistic, ca sa cunosti 5 avocati berbeci, ar trebui sa cunosti in total 100 de avocati din toate zodiile.
    reciproca, pentru medici.

si acum zi-ne iarasi: cati berbeci cu profesiile de mai sus cunosti in realitate?

(O corectie: cei mai buni medici sunt scorpionii, nu berbecii... asta daca e sa dam crezare zodiacului - si cred ca dam, cel putin atunci cand postam aici. Berbecii nu au calitatile necesare pentru a fi buni medici, in primul rand pentru ca nu sunt in mod profud altruisti si in al doilea rand pentru ca nu le place sa munceasca cu mainile - motiv pentru care majoritatea dintre ei nu vor consulta in mod corect un pacient si nici nu vor avea inclinatii deosebite pentru chirurgie, ginecologie, stomatologie etc)
  •  
    • 13 mesaje
    3 Oct 2005, 21:28
    0 0
    cu siguranta 5 sunt avocatii pe care nu-i cunosc. am cunoscut foarte multi avocati-berbeci ptr ca si eu sunt avocata si am lucrat in destule locuri, si mai ales am invatat multe de la ei, au o ambitie uriasa!!!! cunosc si doctori destui ptr ca tatal meu este doctor si este si berbec la fel ca multi colegi de-ai lui ,un om deosebit cu maini de aur, si are specializare in neurochirurgie ! asa ca nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. daca tu nu ai cunoscut astfel de oameni este problema ta si mai ales daca ai ceva cu zodia asta mai bine zi ca nu sunt buni de nimic si gata, nu mai contesta aiurea tot ce se scrie : ca tu nu ai avut sef-berbec, ca eu nu as cunoaste avocati destui sa iti demonstrez ca sunt intr-adevar priceputi, ca nu sunt buni doctori ptr ca nu lucreaza cu mainile etc . nu mai vreau sa comentez nimic asupra topicului ptr ca am zis ce era de spus :unii sunt buni in absolut tot ceea ce fac si inca o data Bravo lor !
  •  
    • 5 mesaje
    4 Oct 2005, 08:39
    0 0
    Nu stiu de ce va contraziceti atat...pagina asta se refera la berbeci in general,daca suntetzi berbecute ar fi trebuit sa va intelegeti bine!
    Vreti sa incheiem subiectul "locuri de munce"?
  •  
    • 630 mesaje
    4 Oct 2005, 09:30
    0 0
    hai may berbecutzelor impacati-va...ati ajuns sa va certati la orice topic?
    da' asa suntem noi berbecutzele energice incapatanate...
  •  
    • 99 mesaje
    4 Oct 2005, 12:10
    0 0
    si eu tot berbeaca....ce ma enerveaza la mine, ca sunt sincera si cred ca si ceilalti sunt la fel, aaa si mai sunt si pesimista....va pup, o zi buna