deja vue

•  
    • 1077 mesaje
    22 Sep 2005, 09:34
    0 0
    Buna! Spuneti-mi, voua vi s-a intamplat sa aveti senzatia de deja-vue? locuri pe care practic nu le-ati mai vizitat niciodata, practic iti spun totul.... Stii intr-un moment ca ai fost acolo si intuiesti ce urmeaza.... Cum ar putea fi explicata? Pentru mine a fost extrem de tulburatoare...
    Astept opiniile voastre!
    PS. Presimt ca voi primi macar un mesaj!!!
  •  
    • 655 mesaje
    22 Sep 2005, 12:38
    0 0
    Ai presimtit bine! Mie mi s-a intamplat de nenumarate ori.E o senzatie super ciudata! Eu imi amintesc niste chestii in cele mai mici detalii.
  •  
    • 218 mesaje
    22 Sep 2005, 17:05
    0 0
    eu am senzatia ca am mai trait o data anumite faze :recunosc locuri , fapte si chiar replici .In ultima vreme s-au rarit mult aceste situatii
  •  
    • 630 mesaje
    22 Sep 2005, 17:24
    0 0
    si mie mi s-a intamplat, si nu cred ca pot sa descriu senzatia dar si eu la fel sunt cu detaliile mici. nu mi s-a mai intamplat in ultima vreme totusi. si nici nu tin minte exact o situatie ca sa va povestesc
  •  
    • 157 mesaje
    22 Sep 2005, 18:49
    0 0
    si mie mi ns-a intimplat!!!asa - ca un "flash" imi aduceam aminte ca am mai fost acolo- si s-a intimplat si intr-un loc stiut deja- doar faza o mai vazusem o data - cel putin asa aveam impresia
    ciudat!!!
  •  
    • 4017 mesaje
    22 Sep 2005, 19:06
    0 0
    fetelor, nu vreau sa va sperii dar am citit undeva (din pacate nu imi amintesc unde), treaba cu deja vu este neurologica. Fenomenul li se intimpla des celor care sunt predispusi la Alzheimer etc etc.

Eu sper sincer ca nu-i asa. Sotzul meu a avut citeva episoade dintr-astea...Senzatii f f puternice de deja vu...Acum e inca tanar, daca medicii au dreptate insa, e rau rau
  •  
    • 445 mesaje
    22 Sep 2005, 20:06
    0 0
    Da, mi s-a intamplat, dar numai dupa perioade lungi de stres. Cred ca sunt niste "circuite" care functioneaza gresit in momentele alea. Sau o fi ceva care medicilor de scapa, ca n-ar fi prima oara...
  •  
    • 1077 mesaje
    23 Sep 2005, 13:09
    0 0
    Sper ca totusi sa nu fie legate aceste lucruri de probleme neurologice! Practic senzatia a fost cu atat mai ciudata si incitanta mai ales ca eram perfect calma si relaxata in momentele cand mie mi s-a intamplat...Eram in concediu,de ex. Deci nici urma de stres! Poate ca era o priveliste atat de deosebita incat inconstient imi dorisem de nenumarate ori sa fiu acolo?!!
  •  
    • 1077 mesaje
    23 Sep 2005, 13:34
    0 0
    In plus, exact cum spuneti si voi, exactitatea detaliilor te impresioneaza... Si cand practic ai identificat mintal, in amanunt, detaliile, intuiesti ce urmeaza... Si daca se potriveste, retii evenimentul ca inedit.
  •  
    • 10 mesaje
    24 Sep 2005, 19:43
    0 0
    nu predispune la nici o boala acest sentiment de deja-vue ...cine v'a bagat prostiile astea in cap, chiar daca am 17 ani, am invatat la pshihologie ca senzatiile acestea au rostul lor in viata si ca sunt absolut normale, toata lumea le traieste odata si odata ...excludem retardatii
  •  
    • 1077 mesaje
    26 Sep 2005, 10:33
    0 0
    Chiar ca nu-mi convine sa fiu dusa cu pluta...Va multumesc pentru mesaje... Draculitza, poti sa ne spui ce premonitii ai avut?! Senzatia de deja vue si premonitiile cred ca sunt legate, dar nu intotdeauna...