deja vue
-
0 0Buna! Spuneti-mi, voua vi s-a intamplat sa aveti senzatia de deja-vue? locuri pe care practic nu le-ati mai vizitat niciodata, practic iti spun totul.... Stii intr-un moment ca ai fost acolo si intuiesti ce urmeaza.... Cum ar putea fi explicata? Pentru mine a fost extrem de tulburatoare...
Astept opiniile voastre!
PS. Presimt ca voi primi macar un mesaj!!! -
fetelor, nu vreau sa va sperii dar am citit undeva (din pacate nu imi amintesc unde), treaba cu deja vu este neurologica. Fenomenul li se intimpla des celor care sunt predispusi la Alzheimer etc etc.
Eu sper sincer ca nu-i asa. Sotzul meu a avut citeva episoade dintr-astea...Senzatii f f puternice de deja vu...Acum e inca tanar, daca medicii au dreptate insa, e rau rau
-
Sper ca totusi sa nu fie legate aceste lucruri de probleme neurologice! Practic senzatia a fost cu atat mai ciudata si incitanta mai ales ca eram perfect calma si relaxata in momentele cand mie mi s-a intamplat...Eram in concediu,de ex. Deci nici urma de stres! Poate ca era o priveliste atat de deosebita incat inconstient imi dorisem de nenumarate ori sa fiu acolo?!!