capricorni-cycyca13
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
15 Sep 2005, 10:370 0cycyca13---da-mi o parere...zice ca ma iubeste ...dar minciunele sunt.cum scap de o fosta??
-
16 Sep 2005, 23:04Sincer nu stiu daca aceste minciunele vor disparea vreodata in totalitate! eu am avut ceva probleme datorate chat-ului, mesaje, a dat nr de tel la toate fufele... si de aici minciunele , tensiuni, neincredere. S-a umplut paharul la mine si m-am despartit de el. Abia atunci a vazut ce a pierdut si a alergat disperat dupa mine.. a plans ( ceea ce nu le sta capricornilor in caracter) .... pt ca in final sa ne impacam si sa stabilim un nou set de reguli !! ce pot sa-ti spun.. de 2 luni incoace pare sa le respecte, pare sa fie cinstit !
-
16 Sep 2005, 23:08in legatura cu o fosta.. !!! eu am avut probleme cu o amica a lui de care m-am chinuit sa scap aproape 2 ani !! .. problema este incapatanarea lor! cu cat ma incapatanam eu mai mult sa o resping pe aia si pe prietenul ei cu atat capricornul meu se incapatana si el sa mi-o bage pe gat. Am stabilit si asta dupa cearta avut.. si pt moment se pare ca a renuntat la prietenii lui.. asha zisele " cunostinte" .. de care eu incercam sa-l despart. Sfatul meu e , daca poti , atunci cand vrei sa-l convingi de ceva , fa-o astfel incat sa nu simta incapatanarea ta sau sa nu se simta constrans, incearca sa-i aduci argumente plauzibile.
-
20 Sep 2005, 11:22draga cycyca, ne stim de ceva vreme, adica de vreo 2 ani, dar el era intr-o relatie si nu ne gandeam sa fim impreuna.E si ceva diferenta de varsta intre noi...Sincera sa fiu, cat suntem impreuna nu se intampla sa fie cautat. A avut una care e (era)cam insistenta, dar se pare ca nu mai suna.Si ieri cand a fost cautat de ea, mi-a spus.bipuri nu sunt. Am acces la casuta lui de e-mail, singurele mesaje sunt acele hazlii, si de la foste, dar atat.hazlii.telefonul imi sta la dispozitie, si ma mai uit din cand in cand prin el.ce sa zic, chiar imi accepta multe...
Înapoi la: Forum » Astrologie