Oare zodia Varsatorului este nenorocoasa
-
0 0Sunt nascuta sub aceasta zodie, dar in afara sotului si copilului pe care mi
l-am dorit foarte mult, nu pot spune ca sunt prea fericita. Am o viata monotona, lipsita de distractii din motive financiare, mama ma chinuie cu cererile de bani chiar si atunci cand nu-i am, la serviciu desi imi fac munca bine si cu placere, noua directie m-a retrogradat cu 8 trepte...Deci, oare de ce-as fi fericita ? Poate imi dati vreo idee, cum sa scap de haioasa dispozitie!
Angelique50 -
Stimata redactie, stimat forum,
Intrucat imi uitasem numele din parola, am fost obligata sa-mi schimb numele de user in popa_angela17, in loc de Angelique50, asa ca nu va suparati! Mai ales, ca parola e cea pe pe care o folosesc in mai multe locuri si e mai usor de tinut minte decat cea aleasa pentru Angelique50. De, ce vreti, am imbatranit!
popa_angela17 alias Angelique50 -
Draga Chatonnel,
De ce esti asa de aspra? Nici nu stii cat gresesti , cand spui "dormi, cum iti asterni"! Eu am fost corecta si mi-am facut intotdeauna datoria ca traducatoare de limbile franceza si germana, si sunt foarte apreciata de colaboratorii mei, insa nu si de directorii mei , care nici macar nu ne cunoasc ca lumea. Cand s-a schimbat presedintele tarii, s-a schimbat si conducerea institutiei unde lucrez, respectiv AFER (Autoritatea Feroviara Romana), in functie de pertidul de guvernamant.Cum si ei aveau rude, prieten si pile, au lovit in vechii salariati ca sa-i ajute pe ai lor. Au modificat mai intai grila de salarizare, amagindu-ne cu salarii babane, cum ar spune Ingerasul,apoi ne-au dus de nas, spunand ca nu sunt fonduri si ne indexeaza salariile corespunzatoare vechii grile cu 10 % si asa a aparut discrepanta si retrogradarea, pe care ei n-o recunosc ca atare...Sa nu crezi ca nu m-am luptat pentru dreptul meu! Am depus contestatie, am mers in audienta, dar nu am capatat decat minciuni si vorbe goale. Practic, directorul general si-a batut joc de mine si de ceilalti colegi ai mei, fara nici un scrupul, iar sefa mea si-a vazut de treaba,n-a pus nici o vorba buna pentru mine, desi ma cunostea f.bine, ba mai mult, s-a suparat cand i-am reprosat lasitatea si acum se poarta mizerabil cu mine, umilindu-ma si incercand sa-mi faca viata tot mai grea.De, in societatea de
azi a vorbi cu cei care detin painea si
cutitul in mainile lor, e pierdere de vreme! Niciodata satulul, n-o sa creada flamandului! Cat despre a lupta in continuare, nici nu poate fi vorba,caci din ultima lupta am iesit bolnava de insomnie pentru vreo doua luni... asa ca nu-mi mai trebuie! Singura speranta imi e la Dumnezeu! Sper, ca in timp, El o sa-mi faca dreptate!
Angelique50 acum popa_angela17 -
Chiar asa, Chatonel, de ce esti agresiva? Cum de dai cu asa usurinta cu piatra cand nici macar nu ai curajul sa traiesti in Romania? Nu ma asteptam la asemenea reactie din partea ta, se vede ca nu esti trecuta prin ciur si prin dirloaga, poate tu n-ai facut niciodata foamea, poate ai avut intotdeauna ce-ti doresti, poate ai posibilitatea sa te relaxezi si sa te distrezi pt.ca-ti permiti. Nu te inteleg si nu te aprob. Mai reflecteaza si inainte de a 'da pe goarna' astfel de 'sentinte', incearca sa te pui putin in situatia celuilalt, ai sa vezi ca n-o sa-ti mai dea mana sa dai cu paru.
-
Draga Miky_Lily,
Multumesc pentru sprijin,draga miky_lily! Se vede ca esti o fata de treaba, sentimentala si foarte sensibila ! Mi-ar face placere sa te cunosc candva!
Intr-adevar retrogradarea mea nu-i din vina mea, ci din cauza dreptatii inexistente in ro., unde cel cinstit trage toate ponoasele si-i luat de prost,in vreme ce cei smecheri au capacitatea si sadismul de-a-si bate joc de "fraierii" de noi! Ce vrei, nu traim intr-un "capitalism cu fata umana"? -
Draga Irinel,
Si tu, Irinel faci probabil parte din cei multi si oprimati! Si probabil, ca vezi si tu ca viata este de cele mai multe ori neagra si nu alba. Alba e doar pentru cei ce stiu sa fraiereasca pe cei onesti! Iti multumesc pentru sprijin,sustinere si intelegere perfecta! La mine nu vorbeste dragostea de arginti, ci imposibilitatea de-a face fata nevoilor de zi, cu zi , multimea problemelor cu care ma confrunt si urmeaza sa se-nmulteasca curand, deoarece sotul meu va fi obligat in noiembrie sa iasa la pensie, daca nu doreste sa fie ... din nou somer si deci, veniturile noastrea se vor imputina substantial, tocmai acuma cand fiul meu mai are 2 ani de facultate, ca sa fie pe painea lui!
Ei, ce stie Chatonel! Poate ca
pe-acolo pe unde-si duce traiul, habar nu are de realitatile din ro. !
In orice caz, cu aceasta ocazie, iata ca am reusit sa cunosc si persoane oneste, asa ca tine si Miky_Lily si as vrea ca sa te cunosc si pe tine intr-o buna zi! -
Draga Chatonel,
Ma bucur ca in sfarsit ai revenit la sentimente mai bune ! Dar, ia spune-mi, pe unde te-ai stabilit, de vorbesti atat de detasat de ro.? Dupa nume, mi se pare ca in Franta sau poate Belgia , nu ?
Daca ai sti, cat am visat si eu si barbatul meu imediat dupa "Revolutie" sa plecam in Africa de Sud ! Dar s-a intamplat, ca dupa ce ne-a incurajat si ne-a depus formularele la Ambasada, ca maica-mea sa se razgandeasca si sa nu ne mai permita, sa plecam! Am ascultat-o, dar nu trece un moment al vietii mele in care sa nu-mi para rau ca am renuntat la visele noastre, mai ales ca ni se oferisera locuri de munca si ne acceptasera cu toate cele ce ne insoteau, si bune si rele! O sa vina clipa cand voi parasi acest pamant, dar si-n ultima clipa ma voi gandi ca mi-am ratat sansa vietii mele!
Si fiindca tu le stii pe toate, stii cine conduce, sau a initiat infiintarea acestui forum, adica sub ce nume se ascunde, pentru ca as vrea sa-i multumesc? Nici nu-si da seama, ce lucru minunat a facut! -
OF OF OF...
SI APROPOS DE ZODIA VARSATORULUI...
NU CRED CA E O ZODIE FARA NOROC... CRED INSA CA NOI CELE DIN ZIODIA VARSATORULUI SUNTEM PREA NEMULTUMITE...
SI EU SUNT VARSATOR SI NU AM FOST NICIODATA MULTUMITA DE NIMIC. ORI VREM TOTUL PREA PERFECT ORI SUNTEM NOI IN LIPSA...
DAR CRED CA AR TREBUI SA NE SCHIMBAM ... CACI NIMIC NU E PERFECT. -
Din cite persoane varsator cunosc eu, am ajuns la concluzia ca sint f.f.f.f increzute nu chiar gospodine,tupeiste,le place sa li se spuna ca sint frumoase desi nu toate sint, dealtfel in orice zodie intilnesti oameni frumosi ,mai outin frumosi, si uriti.Sa va dau un ex.Cunosc 5 femei varsator destul de bine si toate sint asa cum le-am descris.In afara de cele ce am relatat mai sus despre pers. varsator pe toate cele 5 le cam maninca pasarica si probabil ca le trebuiesc scule de dimensiuni diferite pt. ca nu se multumesc doar cu ce au acasa.mai umbla si prin vercini.daca nu gasesc la vecini cauta la cunostinte.Sint f.f.f.f. materialiste si cauta locul slab iar daca nu il gasesc se pot ofensaaaaaaaaaa rau de tot.Nu vreau sa jignesc pe nimeni de aici .Eu nu am facut decit sa spun ce fel de pers. varsator am cunoscut eu nu vreau sa credeti ca generalizez.
-
Tu spui ca nu vrei sa generalizezi, dar chiar in prima propozitie spui ca ai ajuns la concluzia ca femeile varsator sunt foarte increzute. Ca sa nu mai spun ca mai jos iti faci cele cinci prietene si "fluturasi", care zboara din "floare in floare".
Tot ce pot eu sa spun despre tine este ca daca ai cinci(5) prietene de acest fel asta trebuie sa iti spuna ceva despre tine. E o vorba din batrani: "Cine se aseamana se aduna"...deci???