S-a adeverit cuiva horoscopul Eva?

•  
    • 15 mesaje
    4 Iul 2002, 17:09
    0 0
    Am avut surpriza sa primesc zilele acestea prin e-mail horoscopul Eva.Exact cand am de gand sa-mi schimb domeniul de lucru, in horoscopul zilnic imi scrie despre succese profesionale si proiecte diferite. Cine face acest horoscop? Sa fiu superstitioasa si sa cred ca mi-am ales cel mai bun moment astrologic?
  •  
    • 151 mesaje
    5 Iul 2002, 12:41
    0 0
    Eu nici macar nu-l urmaresc. Plus ca nu prea cred in zodii. Nu-mi amintesc sa mi se fi potrivit vreodata, intr-o zi un anume horoscop...asa ca...
    Tu crezi in horoscop?
  •  
    • 25 mesaje
    6 Iul 2002, 14:28
    0 0
    Nici eu nu cred in horoscoape,insa acum 2 ani il mai citeam cind cumparam cite-o revista;si intr-o perioada imi scria ca ma asteapta o calatorie lunga(chiar atunci am plecat din tara),ca ma ajuta o persoana de departe(sotul meu era plecat deja;el imi trimitea bani si mi-a rezolvat actele) si alte chestii pe care nu mi le amintesc acum;multe s-au potrivit "manusa"...
  •  
    stu
    • 49 mesaje
    8 Iul 2002, 12:55
    0 0
    ralu, nu e superstitzie, este vorba de faptul ca astrele te 'indruma' intr-o anumita perioada sa faci un anume lucru pe care probabil ti-l doreai de mult. sau te fac sa ti-l doresti intr-un anumit moment. nu are legatura cu superstitzia.
    daca si astele spun ceea ce vroiai tu, atunci inseamna ca este momentul potrivit. iti tinem pumnii.
  •  
    • 15 mesaje
    8 Iul 2002, 16:07
    0 0
    Va multumesc pentru mesaje, poate ca asa e. Gandind pozitiv imi atrag lucrurile bune in viata. Imi amintesc cum, in dimineata cand trebuia sa dau primul examen de licenta, aveam o multime de emotii. Am ascultat un horoscop care imi spune ca sunt in forma maxima intelectuala si m-am linistit instantaneu. Am mers sigura pe mine la examen si am luat si nota mare.Dar ce fac cand horoscopul scrie de rau?