Eu - SCORPION, El - VARSATOR

•  
    • 6 mesaje
    26 Iun 2002, 22:56
    0 0
    Care sunt sansele de reusita ale unei relatii de acest fel?
    Astept un raspuns de la adevaratii cunoscatori, nu presupuneri.
  •  
    • 24 mesaje
    7 Sep 2002, 21:12
    0 0
    Draga Giselle,
    Sunt cam ciudate! Mie mi se-ntampla sa fiu Varsator, sotul meu este Fecioara, cu care ma inteleg f.bine conform zodiacului chinezesc, dar maica-mea si o gramada de prietene sunt Scorpioni! Ce e ciudat, e ca ma inteleg cu toti, mai putin cu propria mea mama, care de cand a imbatranit si l-a pierdut pe tata pare sa aiba in permanenta ceva cu mine! Ciudatenia e, ca eu incerc sa n-o supar deloc, dar ea e atat de inversunata pe mine, ma cearta si ma critica atat de mult, incat atunci cand vin de la ea am dureri de cap, ba chiar mai si plang! As putea-o rupe cu ea odata pentru totdeauna, dar n-o pot face asa pur si simplu, pentru ca e MAMA si am o obligatie morala enorma fata de ea: MI-A CRESCUT FECIORUL SI INCA O MAI FACE! Asa, ca tac, inghit, uneori plang pentru aceasta situatie intolerabila si atunci, cand pot caut sa evit problemele, sau chiar pe mama!
    Pe de-alta parte, cu toate celelalte prietene aflate in aceeasi zodie, ma inteleg de minune ! Ei, nu-i ciudat?
    Cat despre barbatii aflati in aceasta zodie, ma inteleg f.bine si cu ei ! Am avut chiar un sef din zodia respectiva,cu care m-am impacat de minune!