Cine stie ceva despre...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Iun 2002, 22:190 0Stie vreuna dintre voi cu cine se impaca cel mai bine femeia berbec?
Daca s-ar putea sa imi raspundeti bazandu-va pe experienta personala,ca din zodiace stiu si eu ca se intelege de minune cu Leul, dar nu stiu cum se face ca nu am intalnit nici macar un Leu in toata viata mea.Nu ma refer la iubitii mei fosti,ci in general.Nu am cunoscut nici un barbat Leu,fie el la coleg,vecin,prieten,batran,copil,etc.
Se mai afla vreo Berbeaca pe aici?? -
21 Iun 2002, 04:46Draga Tessa eu sunt berbecuta dar sunt casatorita tot cu un ....berbec care ,conform zodiaclui,nu se potrivesc.Oricum ai afinitati cu semnele de foc si nu te intelegi cu semnele de pamant.OK?
-
21 Iun 2002, 09:23leul se intelege cu berbecul? nu sti-am asta, ce interesant tu nu ai cunoscut inca lei, in viata mea au fost numa lei, frate, prieteni, iubit, vecini, coleg, si acum sot..toti lei, eu luna lui august o numesc "party time" sint prea multi prieteni lei.
-
21 Iun 2002, 22:00Draga Belga,iti multumesc pt. raspuns.Dar
,care sunt semnele de foc si care de pamant?
SweetBia, daca esti berbeaca probabil ca esti foarte fericita inconjurata numai de barbati compatibili... -
23 Iun 2002, 21:25Tessa,incearca sa te uiti la "compatibilitati",adresa www.horoscop.rol.ro si ai sa aflii mai multe lucruri interesante,zic eu.
-
23 Iun 2002, 21:34semne de foc:berbec,leu,sagetator
pamant:taur,fecioara,capricorn
aer:balanta,gemeni,varsator
apa:rac,scorpion,pesti
Înapoi la: Forum » Astrologie