Cine stie ceva despre...

•  
    • 226 mesaje
    20 Iun 2002, 22:19
    0 0
    Stie vreuna dintre voi cu cine se impaca cel mai bine femeia berbec?
    Daca s-ar putea sa imi raspundeti bazandu-va pe experienta personala,ca din zodiace stiu si eu ca se intelege de minune cu Leul, dar nu stiu cum se face ca nu am intalnit nici macar un Leu in toata viata mea.Nu ma refer la iubitii mei fosti,ci in general.Nu am cunoscut nici un barbat Leu,fie el la coleg,vecin,prieten,batran,copil,etc.
    Se mai afla vreo Berbeaca pe aici??
  •  
    • 159 mesaje
    21 Iun 2002, 04:46
    0 0
    Draga Tessa eu sunt berbecuta dar sunt casatorita tot cu un ....berbec care ,conform zodiaclui,nu se potrivesc.Oricum ai afinitati cu semnele de foc si nu te intelegi cu semnele de pamant.OK?
  •  
    • 752 mesaje
    21 Iun 2002, 09:23
    0 0
    leul se intelege cu berbecul? nu sti-am asta, ce interesant tu nu ai cunoscut inca lei, in viata mea au fost numa lei, frate, prieteni, iubit, vecini, coleg, si acum sot..toti lei, eu luna lui august o numesc "party time" sint prea multi prieteni lei.
  •  
    • 226 mesaje
    21 Iun 2002, 22:00
    0 0
    Draga Belga,iti multumesc pt. raspuns.Dar ,care sunt semnele de foc si care de pamant?
    SweetBia, daca esti berbeaca probabil ca esti foarte fericita inconjurata numai de barbati compatibili...
  •  
    • 159 mesaje
    23 Iun 2002, 21:25
    0 0
    Tessa,incearca sa te uiti la "compatibilitati",adresa www.horoscop.rol.ro si ai sa aflii mai multe lucruri interesante,zic eu.
  •  
    • 159 mesaje
    23 Iun 2002, 21:34
    0 0
    semne de foc:berbec,leu,sagetator
    pamant:taur,fecioara,capricorn
    aer:balanta,gemeni,varsator
    apa:rac,scorpion,pesti
  •  
    • 752 mesaje
    24 Iun 2002, 08:10
    0 0